Hearthstone

Felturbózott Hero Power – így működik a Baku the Mooneater


Tudnivalók a The Witchwood egyik Legendary lapja kapcsán.

Keveset láttunk még eddig az új Hearthstone kiegészítőből, a The Witchwoodból, az eddig bemutatott 6 lap között azonban több érdekes darab is lapul: az egyik közülük a Baku the Mooneater, ami egészen szokatlan módon fogja korlátozni a pakliépítést.

A játék elején ha Baku a paklinkban van, a deckünk pedig kizárólag páratlan költségű lapokat tartalmaz, akkor upgrade-eli a Hero Powert.

De mit is jelent ez pontosan? Akik már régóta játszanak, azok már jól ismerik a Justicar Trueheartot, aminek hasonló effektje volt annak idején. Baku esetében pontosan ugyanezeket a felturbózott hősképességeket fogjuk kapni, íme mind a kilenc:

Mindezekért persze komoly árat kell fizetnünk, hiszen csak 1, 3, 5 (és így tovább) költségű lapokat használhatunk. Nem játszanak a 0-s kártyák sem, illetve a Shifting Scroll sem, ez ugyanis szintén 0-snak számít.

A Baku the Mooneater rendkívül izgalmas lehetőségeket tartogat, hiszen a Justicarral ellentétben ezt nem kell felhúzni, így már a játék elejétől fogva építhetünk rá. Így amíg a 6 manás lapot kizárólag kontroll deckekben használták korábban (főleg Warrior és Priest), addig a Mooneaterre agresszívebb összeállításokat is lehet építeni – gondoljunk csak a 3-at sebző Ballista Shotra.

Olyan szempontból is jól kigondolt lapról beszélhetünk, hogy az 1-drop, Hero Power, 3-drop korai curve tökéletesen belesimul az első néhány körbe. Kíváncsian várjuk, hogy a játékosok milyen deckeket találnak ki rá – ez persze nagyban függ az új lapoktól is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva