PUBG

Fogyóban a hely az SSD-ről? A PUBG több giga felesleges fájlt tárolhat a gépeden!


Kezd fogyni a hely az SSD-ről? Akkor ideje a PUBG felesleges fájljait kitakarítani.

Korábban írtunk már róla, hogy hogyan lehet plusz fps-hez jutni bizonyos beállítások segítségével. Ebben a cikkünkben megjegyeztük, hogy a PUBG folyamatosan írja a könyvtárakat, viszont egy bizonyos korlát után sem törli a tartalmukat, mindezzel feleslegesen foglalja a helyet a meghajtónkon, ami egy SSD esetén igencsak jól tud jönni.

Az alábbi mappát keressük meg:

C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\TslGame\Saved

Itt pedig a Crashes mappán belül lévő fájlokat, mappákat nyugodtan törölhetjük, hiszen ezzel semmit nem kezd a játék. Ide a kifagyásaink után ír a játék, a körülményekről, amelyeket vagy elküldhetünk a fejlesztőknek vagy pedig nem, ez rajtunk áll. Viszont bármit választunk, a report nem törlődök, ez pedig könnyedén lehet 4-5 gigabyte-nyi adat is.

A mappa tartalma simán több gigabyte is lehet

 

A Saved mappába visszalépve ott találjuk még a Logs mappát is, amelynek a tartalmát szintén nyugodtan törölhetjük, ugyanis semmilyen hatással nem lesz a játékunkra, sőt még fps-t is nyerhetünk a törléssel.

A Demos mappában pedig a játék által mentett demókat találjuk, ha ezekre sincs szükségünk, akkor ezeket is törölhetjük nyugodt szívvel. A játékbeállításokon belül egyébként ki is kapcsolhatjuk a demók mentését, ha végképp nem használnátok.

Emellett ha használtok Nvidia Shadowplay-t és SSD-tek van, akkor érdemes átállítani az ideiglenes fájlokat a programon belül, hiszen ezzel jócskán megnövelhetitek az SSD-tek élettartamát.

Az Nvidia Shadowplay feleslegesen gyilkolja az SSD-ket – Itt a megoldás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva