PUBG

Hogy mekkora a gond a csalókkal? – A Dell a cheatekkel promózta az új laptopját


Kínában nagy a gond, úgy tűnik, hogy a csalások már a hivatalos kommunikációba is beszivárogtak.

Mindannyian tudjuk, hogy milyen népszerű a PUBG, ezzel együtt sajnos a csalóknál sincs másképp, a legnagyobb gond pedig egyértelműen Kínában van. Nem hiába spammelik a játékosok minden egyes update esetén a “Region Lock China” mondatot.

Hiába a BattlEye, a csalók ellepték ismét a PUBG-t

A PCPowerPlay egyik munkatársa, Ben Mansill Pekingben járt múlt héten, az Intel 8. generációs processzorai bemutatóján, immáron a laptopok is megkapták az új szériát. A bemutatón több nagyobb cég is bemutatta a termékeit. Sally Zhang, a Dell szóvivője viszont egy egészen új perspektívából mutatta meg az új processzor előnyeit:

Arról beszélt, hogy a kínai játékosok a legdominánsabb és leginkább újítóak az online játékokban, mindezt pedig “pluginok” segítségével teszik meg, ennek köszönhetően például gyorsabban tudunk futni, mint más játékosok vagy egyszerre akár 10 autót is felrobbanthatunk. Ezeknek a top játékosok számára a legjobb választás pedig a 8. generációs Intel processzorok valamelyike, hiszen “még több plugint futtathatnak egyszerre, hogy még több Chicken Dinnert nyerjenek”.  Majd bemutatta élesben is, hogy mire gondolt, a legkülönfélébb csalásokat prezentálta Sally, közben pedig a pluginok egyidejű futtatására hívta fel a figyelmet.

Az esetről a GameStar is beszámolt, akik képet is készítettek a történtekről.

A Dell a csalókkal promózta az új laptopját | Forrás: GameStar

Reméljük hamarosan reagál erre a Dell, ugyanis ez nagyon nem a jó irány. Reméljük, ezt ők is belátják minél előbb.

 

 

 

Forrás

Borítókép: Gamestar

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva