Counter Strike

Újabb nagy falat a GameAgents-nek: 2,5 milliós kupa elődöntőjében játszanak ma


A helyszín a forcedrop.net kupa, ahol utolsókként jutottak tovább a playoffba, ott azonban egyből győzelemmel kezdtek.

Nehezen indult, de azóta vereség nélkül menetel a magyar csapat. Bizony a forcedrop.net és a GameAgents különös kapcsolatáról beszélünk, ahol gabessonék korábban a svájci rendszerben 0:2-vel álltak, majd nyertek három meccset és megérkeztek a rájátszásba.

Továbbjutott az új GameAgents a 2,5 milliós tornán, a legszebb jelenet egy koloRRR ACE volt – gamer.hu

Örülhetnek a srácok, ám most jön még csak a java! A dupla csere után győzelemmel kezdte még új időszámítását a GameAgents. Visszatért flash és barcode, egy nagyon sima győzelemmel. FLEAV fragekben húzta csapatát, míg flash és koloRRR clutcholtak. Mutatunk pár szép pillanatot, kezdjük is egy koloRRR ACE-el.

A playoff első körében szerencséjük volt, ugyanis a Tricked ellen nem kellett játszaniuk. Defwinnel jutottak tovább az elődöntőbe, és így egy lépéssel közelebb kerültek a pénzdíjhoz is. A kupán ugyanis 2,5 millió forintot osztanak szét a dobogósok között, tehát a 3. hely is pénzt ér a tornán. Ettől függetlenül a cél persze minimum a döntő, de akár az első helyre is joggal pályázhat a GA, a bent maradt csapatokat elnézve.

hltv.org

Most az Imperial ellen kell majd próbára tenni a tudásukat, akik komoly falat lesznek, de nem lehetetlen legyőzni őket. Korábban a két csapat már találkozott, akkor a GA tudott nyerni 16:14-re. Azóta összesen 3 ember cserélődött ki, ez a GameAgents-nek az az időszaka volt, amikor aaron és Camper játszott a megszokott gabesson-FLEAV-koloRRR trióval. Az Imperialban pedig nukkye érkezett kalinka helyére.

A tét pedig ahogy írtuk nem kicsi, de vereség esetén is lesz még mód javítani. Hiszen ha a mai meccsüket el is vesztik a srácok, még mindig van esély kb 250 000 forintot nyerniük, ami valljuk be: nem rossz zsebpénz. Sajnos csak orosz stream van a versenyről, a közvetítést ezen a linken érhetitek el a kora esti órákban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva