Counter Strike

Kész van T-kezdő is! Friss képek a felújított, unofficial Mirage változatrólSzinte egy az egyben az új Dust2 textúrát ültetik át Mirage-ra, de azt kell mondjuk nem áll neki rosszul.

Amíg nincs hivatalos Valve állásfoglalás, addig csak találgatni tudunk, vajon melyik map helyére jön vissza Dust2? És ha megvan az áldozat, mikor következik be mindez?

A nyomok egyelőre 99%-ban azt mutatják, Cache fog kikerülni. Sőt ha minden igaz, már el is kezdték a hivatalos felújítást.

Most már 99% hogy ha Dust2 visszatér, Cache helyét fogja átvenni a versenypályák között

A mapot készítő FMPONE saját maga spoilerezte el a dolgot, nagyon úgy tűnik elkezdődtek a felújítás első lépései, jöhet vissza Dust2. Egy pálya felújítása a CS:GO világában általában több lépcsős folyamat: Először is alapfeltétel, hogy a Valve csak régóta változás nélkül hagyott mapoknak szavazza meg a felújítást.

Ott van még azonban az az 1%, ami alapján még akár Overpass, akár Mirage is átadhatja helyét Dust2-nek. Ráadásul Mirage-ról is folyamatosan szivárognak a nem hivatalos felújítás képei, ami erősen megosztja a közösséget:

CT-kezdő és közép készült el elsőként:

Később mozit is megkaptuk:

A legújabb elkészült pályarész pedig T kezdő lett:

A pálya textúrája szinte egy az egyben Dust2 új változatát idézi. Ez sokaknak bejön, sokak szerint viszont totálisan fölösleges két ugyanolyan kinézetű map. A felújítás tervei persze csak nem hivatalos változatban léteznek, a végleges döntéssel meg kell várni a Valve döntését.

Ami pontosan tudjuk, nem szokott túl gyorsan érkezni, úgyhogy még van időnk találgatni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva