Hearthstone

BRÉKING: Ben Brode otthagyja a Blizzardot


Megtörténik, amire senki nem gondolt volna soha.

Derült égből a villámcsapásként került ki nemrég a hír a világhálóra, hogy a Hearthstone arca otthagyja a Blizzardot 15 év után.

Levélben búcsúzott el barátaitól, munkatársaitól és az egész Hearthstone közösségtől a játék emblematikus figurája:

15 év Blizzard és 10 év Hearthstone karrier után meghoztam egy elképesztően nehéz döntést, hogy egy új kalandba vágjak. Fúha, ezt nagyon nehéz volt leírni.

20 éves voltam, amikor elkezdtem itt a munkát. Csakis jót kaptam ettől a cégtől: esport eseményeket közvetíthettem, BlizzConon szerepelhettem, rock bandában játszhattam, rappeltem is, de mind közül a legnagyobb dolog az volt, amikor 2008-ban a Team 5 tagjává váltam.

Büszke vagyok a Hearthstone-ra: voltak akiket közelebb hozott, voltak, akik összebarátkoztak például Fireside Gathering során, de olyan is akadt, akit ez inspirált, hogy játék fejlesztővé váljon.

Elképesztő olyannak a tagja lenni, ami így megérinti az embereket. Ami még ennél is nagyobb büszkeséggel tölt el, az maga a csapat – nincs még egy ilyen. Ami igazán egyedivé tette az élmény az az, hogy nekünk ez nem munka, hanem közös szenvedély – minden nap azzal foglalkozhatunk, amit imádunk.

Rendszeresen megnézzük a Hearthstone Reddit részlegét annak érdekében, hogy ötleteket meríthessünk a játék javulása érdekében. Imádtam nézegetni bolondos mémeket, részt venni a lelkes eszmecserékben, vagy épp válaszolni a kérdésekre, hogy mit miért csináltunk.

Túl sokszor kaptam csak én elismerő szavakat a játék kapcsán, pedig nyolcvannál is több ember dolgozott azon, hogy egy ilyen jó játékkal játszhassunk. Jó kezekben van a Hearthstone jövője, ezt biztosíthatom!

Szerencsés vagyok, hogy megengedhetem magamnak ezt a luxust, hogy belevágjak valami újba – egyszerre vagyok izgatott és rémült.

Egy újonnan induló cégnek fogok segíteni, de egyelőre csak az a valószínű, hogy játékokat fogunk csinálni. Várom, hogy programozás, dizájn terén dolgozhassak és azt is, hogy újra alkothassak.

Köszönöm Blizzard, hogy megadtad a lehetőséget nekem és a Hearthstone-nak. Alig várom, hogy lássam mit alkottok a jövőben.

A közösségnek meg annyit üzennék, hogy hiányozni fogtok – legfőképp a sok vicces pillanat, amit egymásnak okoztunk. Köszönöm, hogy segítettetek, hogy még jobban élvezzem a Hearthstone-t.”

Természetesen a Hearthstone világ kiemelt alakjai is megszólaltak a búcsú kapcsán, amiből egyértelműen kiderül, nem csak egy tréfáról beszélhetünk.

A napokkal ezelőtti Chakki bejelentés nem volt véletlen ezek szerint, elképzelhető hogy máris megvan Ben Brode utódja?

Abbahagyja a népszerű profi, mostantól a Blizzardot segíti

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire sikerül a Ben után hagyott űrt pótolnia a Blizzardnak. A témával még jelentkezünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva