Counter Strike

Sírnak a cheaterek a sok lebukás miatt, túl gyorsan tanul a VACnet


Lassan fordul a kocka a közösségen belül. Eddig az ártatlanok sírtak a sok csaló miatt, újabban viszont a csalók sírnak a sok ban miatt.

Mióta a VACnet működésbe lépett, egyre biztatóbb jeleket kapunk a csalókkal szembeni frontvonalról. Április elején a statisztikák szerint az Overwatch banok már megelőzték a VAC banok számát. Ilyen előzés még sosem történt a CS:GO fennállása során:

A VACnet eddig tarol a csalók elleni harcban! 2018-ban brutálisan megnőtt az Overwatch banok száma

Április közepén jött a következő örömhír, amikor is minden idők legnagyobb VAC hulláma söpört végig a csalókon. A csalók egyből elkezdtek sírni, hogy kérik vissza a csalásért kifizetett pénzüket.

RIP Cheaters – Minden idők legnagyobb VAC ban hulláma pusztított

Mostanra, április végére pedig szépen tetőzik a csalók rinyálásra. A csalást áruló oldalak fórumai tele vannak elégedetlenkedő bejegyzéssel a rengeteg kitiltás miatt.

Jó ránézni a pénzüket követelő aljas csalók kesergésére, akiket megszívatott a VACnet:

Azok a csalók ugyanis, akik pénzt áldoznak egy-egy csalásra, nem csak magát a programot veszik. Hanem a fejlesztők ígéretét, hogy ez a csalás “undetected”, vagyis lebukásmentes. Ezek után valóban kínos, ha napokon belül mégis repül a ban.

Főleg akkor, ha valaki több ezer dolláros inventory-n ül, és pont azért vesz lebukásmentes csalást, mert félti a skinjeit.

A hiszti tehát nem is az accountnak szól, bár biztos van olyan is. Sokkal inkább a kibanolt accounton lévő skineket sajnálják ilyenkor. De egy percig se sajnáljuk őket, bőven megérdemlik.

A rengeteg felháborodott cheater miatt ráadásul néhány csalást áruló oldal az ideiglenes bezárás mellett döntött. Kikapcsolták az általuk forgalmazott cheat programokat és várnak, hátha ki tudnak találni valamit a VACnet ellen:

Szívből reméljük, hogy nem sikerül majd megkerülni az új intelligent anticheatet és a villámgyorsan tanuló VACnet végre békét hoz a játékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva