Hearthstone

Budget-zóna: 1000 dustos deckek a rotáció utánra (3. rész) – Mage


Kevés lapod van és nem tudod, milyen paklit építs a Witchwood után? Segítünk!

A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció után mindenkinek alaposan újra kellett gondolnia a deckjeit, hiszen teljesen megváltozott a Hearthstone lapkészlete. Azoknak, akiknek kevés lapjuk van – vagy egyszerűen csak mostanában kezdték a játékot – ez mindenképpen nagy kihívást jelent, ezért úgy döntöttünk, segítünk nekik. Cikksorozatunkban szuperolcsó, 1000 dustból összeállítható paklikat mutatunk be, melyekkel ugyan a Legendet nem lehet kiütni, az alacsonyabb szinteken azonban bőven adhatnak sikerélményt!

Budget Elemental Mage

A Hunter mellett a Mage is azon class-ok közé tartozik, melyeket előszeretettel használnak a kezdő játékosok – bizonyára az sem véletlen, hogy a Blizzard is ezt a class-t választotta a Hearthstone bevezetőjéhez. Az erős Basic lapok elég jó kiindulási alapot adnak, univerzális jellegük miatt pedig sok irányba el lehet indulni. Az elementálos vonal ideális lehet a kisebb lapkészlettel és kevés dusttal rendelkező játékosok számára.

Nagy előnye a paklinak, hogy az olyan szinergia lapokon keresztül, mint a Ruby Spellstone vagy a Servant of Kalimos olyan értékesebb kártyákra is szert tehetünk, amik egyébként nincsenek a gyűjteményünkben. Egy ilyen módon bezsákolt Meteor vagy Blazecaller óriásit lendíthet rajtunk.

Viszonylag könnyen kormányozható deckről van szó, hiszen alapvetően lényekre építünk, a spellek pedig főleg védekezésre, illetve kivégzésre hivatottak. Ügyeljünk ugyanakkor arra is, hogy ne pakoljunk ész nélkül: a Fire Fly által adott bónusz elementált például mindenképpen tartsuk be akkor, ha még nem látjuk, hogy miként fogjuk aktiválni a Servant of Kalimos-t vagy a Bonfire Elementalt a későbbi körökben.

AAECAf0EAA9NuwKLA5UDqwS0BOYElgXsB6zCAuvCAsLDAsrDApbTAs7yAgA=

Cikksorozatunk következő részében a Paladin kerül majd terítékre.

Korábbi részek: Druid | Hunter

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva