PUBG

A high-end gépeken is szaggat a PUBG az új update óta


Durván szaggat a játék az új patch óta, de van még remény.

Az új update rengeteg újdonságot hozott, ezek közül több is megváltoztatta a játékmechanikát, a fegyver balanszot pedig még mindannyiunknak szokni kell. Nemrég bebizonyították a játékosok, hogy tényleg van úgynevezett stuttering a PUBG közben. Ez azt jelenti, hogy hiába magas az fps-ünk, olykor-olykor beszaggat a játék, mert leesik az fps egy pár milliszekundumra.

Bebizonyították: Valóban szaggat a PUBG a 10. Update óta!

A szaggatás viszont a 12. update óta sokkal zavaróbb, mint korábban. A fórumokon már el is kezdődött a panaszkodás, hiszen nem elég, hogy mikroszaggatások vannak játék közben, még az fps is elég durván leesett a drágább PC-kkel rendelkezők számára is. Korábban egy GTX 1070 OC mellett bőven megvolt a 100-120 fps, ám most 60-80 körül ingadozik ez a szám. Ha pedig egy zsúfoltabb városba megyünk vagy ha egy nagyobb harcba csöppenünk, akkor könnyen érezhetünk hatalmas dropot.

Egyesek szerint a replay és a killcam kikapcsolása segít valamennyit a dolgon.

I can’t be the only one getting constant Microstutter? from PUBATTLEGROUNDS

A 6 magos 8600K 5 Ghz-en egy 1060 társaságában is szaggatást produkál, de 7700K melletti 1080Ti esetén is ugyan erről számoltak be a játékosok.

A devek állítólag már a 10. update óta jelenlévő stutteringen is dolgoznak, legalábbis a hivatalos fórum szerint, ennek ellenére most még inkább problémás a helyzet. A twitteren hivatalosan nem kommunikáltak még semmit ez ügyben, de a hang bugról sem jelezték, hogy dolgoznának rajta, egyszer csak megoldották és kész. Reméljük itt is hasonló megoldás fog születni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva