Counter Strike

Új csalásokat és játékmódokat tanul – friss hírek a VACnet fejlődéséről


John McDonald az Nvidia GTC 2018 során beszélt az új anticheat jelenleg is zajló fejlesztői munkájáról.

John McDonald pár hónapja fedte fel a VACnet projektet a nyilvánosság előtt. Akkori nyilatkozata szerint az új, öntanuló anticheat kezdésként kizárólag az aimmal kapcsolatos csalásokra

Végre befejezték az új AntiCheat rendszert, éles a VACnet! Több millió dolláros géppark készült a csalók ellen

Mostanra azonban már túlléptek ezen az állapoton a Valve-nál. Az Nvidia GTC 2018 alatt McDonald a Mesterséges Intelligencia szekcióban adott elő a tanulási folyamatokról.

A már ismert VACnet eredmények mellett új dolgokat is elárul a projektről:

  • Az új visszajelzések alapján új csalásokat ismer fel. Akár Overwatch alapján, akár hackerek visszajelzéseivel tanul, elegendő bizonyíték ismeretében már a pár napos cheateket is képes lehet kiszűrni. A fejlesztők folyamatosan táplálják bele az új csalástípusokat,

így mostanra már az aimmal kapcsolatos cheatek mellett a wallhackre és a radarhackre is ugrik.

  • A VACnet elsőre csak a normál MM meccseken lendült akcióba, de a Valve szerencsére úgy döntött, a csalók mindenhol ártalmasak. A Matchmaking mellett Casual és DM játékmódokra is átültetik, hogy aki “csak” itt kapcsolja be a csalást, az se ússza meg.

A Mesterséges Intelligencia konferencián tartott előadást ITT nézhetitek meg. Akit valóban érdekel a VACnet, most 40 percnyi újdonságot kaphat John McDonaldtól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva