PUBG

Ez gyors volt! – Megérkezett a 13. Update az éles szerverekre


Erre nem kellett sokat várni! Megérkezett a 13. update az éles szerverekre!

A devek az utóbbi időben nem viszik túlzásba a teszt szerver használatát. Még csak tegnap érkezett meg a teszt szerverre, mára pedig már az éles szerveren is élvezhetjük az újdonságokat. Ebben a frissítésben még nincs benne az fps dropot okozó hiba kijavítása, helyette leginkább kozmetikai dolgokat kaptunk ismét.

A szerverkarbantartás hajnal 4-től reggel 8-ig fog tartani a tervezettek szerint.

A 13. Update tartalma röviden:

  • Megérkezett az új Aviator láda, ami ruhadarabokat tartalmaz és csak kizárólag az új Aviator key-jel nyitható
  • A Target Practise helyére bekerült a Bengal Tiger ejtőernyőskin, amit 4,99 $-ért vásárolhatunk meg (BP pontokért nem) és eladni sem lehet
  • A Vectorra 2 új grip is csatlakoztatható
  • Fegyverbalansz finomítás
  • Miramar textúrahibái javítva
  • A holo pixelesedése javítva
  • Számos  további bugfix

A részletes change logot a korábbi cikkünkben találod, az új skinekkel, drop rate-ekkel kiegészítve.

Új láda, ejtőernyő és rengeteg bugfix! – Megérkezett a 13. Update a teszt szerverekre – gamer.hu

A fegyverekhez egy kicsit ismét hozzányúltak és új skineket is kaptunk. A korábban kiszivárgott láda után ismét nem kellett sokat várni, már meg is kaptuk a teszt szerverre az újdonságot és nemsokára már az éles szerverekre is megérkezik az update. A visszajelzések alapján változtatások fognak érkezni az M16A4-re egy későbbi update-ben.

A frissítés visszhangja egyébként a szokásossal ellentétben rendkívül negatív hangvételűre sikerült, aminek számos oka van, de talán a Fortnite új patch-e triggerelte leginkább a játékosokat. Itt ugyanis az eleve a PUBG-nál is jobb Fortnite szerverek teljesítményét még inkább optimalizálták. Persze az is közrejátszik, hogy a bugfixek helyett lassan már csak új skineket kapunk.

“Úgy tolják ki a ládákat, mintha nem lenne holnap” – Teljesen kiakadt a közösség a 13. Update miatt – gamer.hu

Összegyűjtöttünk 6 okot, ami miatt mindenki – jogosan – szidja a PUBG Corp.-ot. Szögezzük le (mielőtt mindenki ezzel jönne) tudjuk, hogy két teljesen más fejlesztőcsapat dolgozik a grafikai kozmetikai elemeken és az optimalizáción, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ettől függetlenül nem ők döntenek arról, hogy mi is menjen ki egy update-ben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva