Fortnite

Killcam, átlátszó bokrok és csomagban vásárolható skinek? Bármelyik jöhetne!


Új rovatunkban elhozzuk nektek a közösség legjobb ötleteit az elmúlt hét terméséből, hiszen tudjuk hogy az Epic is figyeli ezeket.

Az már a v4.2-es UPDATE alatt bebizonyosodott, hogy az Epic Games figyelni a Reddit posztokat, és a legjobb ötleteket meg is valósítják. A FAMAS és a gyógyító alma is ilyen ötlet volt, amiket a közösség hónapokkal ezelőtt talált ki:

Már 3 Reddit-ötlet is bekerült a Fortnite-ba, megéri bombázni az Epic Games fejlesztőit

Éppen ezért nem árt figyelni a legnépszerűbb, vagy éppen legeredetibb ötleteket a játékosoktól. Könnyen lehet, hogy a következő UPDATE egyik újdonságát éppen ezek közül választja majd ki az Epic:

Killcam és Gyors menü a meccsindításhoz

A Killcam nem csak látványos, de rendkívül hasznos újdonság is lenne, hiszen rengeteget tanulhatunk abból, hogy mások hogy szedtek ki minket. Lehetne látni hova céloz nagy távolságból a sniper, hogyan épített túl minket, vagy hogyan járt túl az eszünkön.

A Gyorsindító menü pedig segítene, hogy egyetlen kattintással új játékot indíthassunk, ne kelljen hozzá kilépni a menübe.

Killcam + Quickstart Menu Concept I made from r/FortNiteBR

Átlátszó bokrok rejtőzéskor

A bokorban rejtőző embert nehéz észrevenni, ő viszont az ágak és levelek közül leskelődve általában mindent lát ilyenkor. Ezt a játékban egy kis átlátszósággal lehetne megjeleníteni, míg a külső szemlélőktől rejtve vagyunk, mi azért láthassunk mindent.

Skin csomagok vásárlása

Egy legendary skin (2000 V-Bucks) egy epic ernyő (1200 V-Bucks) és egy rare csákány (800 V-Bucks) összesen 4000-be kerülne, mi lenne ha megkaphatnánk 3500-ért? Ez ugyanis a csomagok előnye, hogy egyszerre többet költünk, de cserébe kapunk rá egy vastag kedvezményt.

+1 Építési gyakorlópálya

Solo, Duo és Squad mellett egy gyakorlópálya is jöhetne, ahol harc nélkül, csak az építési tudásunkat fejleszthetnénk. Végtelen nyersanyag és hadd szóljon:

Jöhetnének ugye?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva