Counter Strike

Elkapott a VACnet és banolva lett az accountod? Van esély a feloldására!


Ha becsúszott egy ban, attól még nincs minden veszve, van esély a feloldásra.

Az utóbbi időben rengeteg panasz érkezett a VACnetre, a játékosok állítása szerint több embert banoltak úgy, hogy semmilyen csalást nem használtak. Rengeteg program van, amit használhatunk a CS:GO-hoz és akkor még nem is beszéltünk az egyes fájlok módosításáról (pl: betűtípuscsere céljából). Ezeknek egy részéért banol a Valve, mások pedig nyugodt szívvel használhatóak. Ezekről korábban írtunk már, érdemes átpörgetni, hogy nem ezek valamelyikéért kaptad-e a bant.

Miért jár VAC ban és mi engedélyezett? – Programok CS:GO mellé – gamer.hu

Gyakran hangzik el a kérdés a CS:GO csoportokban, leginkább kezdőktől, akik féltik az accountjukat. Alapvetően a VAC bant csak úgy nem osztogatják, tehát ha nem csalunk és nem módosítjuk a játék fájlait, akkor nem kell tartanunk semmitől.


Két verzió jöhet szóba ban esetén:

  • VAC ban, ez esetben nincs semmilyen lehetőség feloldani a bant, a Valve szerint ugyanis az új rendszer 100%-os és nem tévedhet, ha VAC bant osztott ki!
  • Ha game bant / játék kitiltást kaptál, akkor van esély fellebbezni. De csak abban az esetben tedd, ha SOHA nem csaltál korábban! Ha több hónapja akár kipróbáltál egy cheatet vagy csak skinchangert, akkor buktad a partit.

Ha viszont game ban mellett tényleg nem csaltál soha, akkor még mindig van lehetőséged reklamálni a Valve-nál.

Ehhez csupán egy ticketet kell kérni a Valvenál és némi türelemre is szükségünk van, ugyanis rengeteg idő általában mire válaszolnak. Jó hír viszont, hogy már magyarul is lehet írni, korábban erre nem volt lehetőség. Ha pedig ez sem válik be, akkor ott marad az örök sláger, az ingyenes VAC leszedő.

Ha viszont csaltál, akkor ne pocsékold feleslegesen mások idejét és ne zaklasd a Valve-ot, mert 100%, hogy nem fognak unbanolni! Helyette inkább gondolkozz el egy kicsit és folytasd egy csalás-mentes accounton a továbbiakban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva