PUBG

Fusion PUBG Magyar Kupa: Íme a 31 döntőbe jutott csapat!


Most sem volt hiány az izgalmakból!

Elérkeztünk az utolsó heti döntőhöz, most sem volt hiány izgalmakban. A döntő meccsein természetesen most is végigmegyünk, de először nézzük át újra a szabályokat és a verseny leírását.

Előző heti összefoglalóinkat itt találod:

Fusion PUBG Magyar Kupa: szoros küzdelemben nyerte a heti döntőt a TÁPPÉNZ ESPORTS!

Fusion PUBG Magyar Kupa: Brutálisat duplázott a LootHyenaz!

Fusion PUBG Magyar Kupa – Powered by Twitch

Két napnyi tömény izgalom, a döntőbe bejutott csapatok nem kevesebb mint tizenkétszer ugrottak ki a repülőből. Kell ennél több? Mielőtt megnéznénk a döntő végeredményét, mindenképpen fontos megismerkedni a kupa legfontosabb szabályaival.

Esport ready! 1 milliós magyar PUBG duó verseny érkezik

Módosított kör és játékbeállítások

A Fusion kupa szervezői a PUBG Corp. által megadott beállításokat használták, ez némileg eltér a sima játékban megszokottól. A leglátványosabb változtatás talán az, hogy már a repülőből lehet látni az kört, ezzel újabb taktikai faktort adva a játékosoknak. A játékbeállításokban is történtek változások, a Redzone kikapcsolásra került illetve 1.5x szorzó lett beállítva az AR fegyverekre.

Update: a második héten a delay(s) az első körnél 120-ra módosult, így nem lehet látni a repülőből a kört.

A módosított körbeállítások

Helyezések

A mérkőzés végén pontokat kaptok társaddal attól függően, hogy hányadikként végeztek. Az első helyezett 250 pontot, a második 240-et, majd onnantól minden egyes helyezéssel 5 ponttal kevesebbet. Az utolsó, 40. helyezett páros így 50 pontot kap.

Killek száma

Minden egyes lelőtt ellenfél után 4 pont jár. Az összpontszámot tehát a helyezés és a lelőtt ellenfelek számáért való pontok összege adja. Ha például a harmadik helyen végez egy adott csapat és 4 ellenfelet lőttek le, akkor 235 + 16 = 251 pont jár nekik.

Út a heti döntő felé

Nem kevesebb mint 320 páros kezd neki a versenynek szombat délben. Menjünk is végig a döntőbe vezető úton ( a vastagon jelölt meccseket már élőben is követheted a rendezvény Twitch csatornáján):

  • Szombat 12:00 – 2 meccs – 320 duó csap össze nyolc ágon, áganként a legjobb 20 megy tovább
  • Szombat 14:00 – 2 meccs – Immáron 160 páros küzd meg a továbbjutó helyekért, innen is a legjobb 20 duó jut tovább
  • Szombat 16:00 – 3 meccs – Az utolsó nagyobb összecsapás a vasárnapi döntő előtt, két ágon folynak a meccsek, a legjobb 20-20 csapattal találkozhatunk vasárnap
  • Vasárnap 16:00 – 5 meccs – Az adott hét legjobb 40 párosa csap össze, nem kevesebb mint 5 pályán keresztül

A harmadik heti döntő

Nevető harmadik szituáció, de nem a legklasszikusabb értelemben. 2v2v1 volt a felállás TOP5-ben, a két duó egymásra talált. Az egyik páros tagjai azonban sikeresen túlélték a harcot. Így végül 2v1 szituációt kellett lehoznia Little-Omarnak, szép volt Loot Goblins (Little-Omar & Headley)!

Pierce már a meccs elején megjósolta a meccs kimenetelét! Az RNG is így akarta, 2 jó szűkülés, 2 skilles játékos. A végén ráadásul 2v1v1 szituáció alakult ki, nem is volt kérdéses dolog: a WSE (HULLA_SZILVA & nobor) csapata húzta be a második meccset.

A harmadik meccs Miramaron zajlott le, 2 Erangel után jól is esett egy kis változás. A Feed The Beast (Tbi01 & Luki-PobelterFan) az összes heti döntőn képviseltette magát és nagyjából biztos bejutást is szereztek már a 2. héten. Ennek ellenére nem szórakozták el ezt a napot sem, meg is nyerték a 3. meccset, well played!

A negyedik meccsen maradtuk a sivatagi körülmények között. Majdnem sikerült a duplázás a WSE-nek, de  Mate0826 megakadályozta HULLA_SZILVA-t ebben, így az első helyért járó pontot az Inteligent (Nochanche93 & Mate0826) csapat vihette haza

Az elődöntők/heti döntők utolsó meccse Erangel szigetén zajlott. Szokatlan helyen ért véget ez a kör, a játékosokat a Ruins felé terelte a kör. Duplázás sajnos nem jött össze, ezt a meccset a Balkan Reapers (RulezTheGod & gajd1e) párosa nyerte, gratulálunk!

Összesítés

A pontok összesítése után azt is megtudtuk,hogy melyik az a 31 csapat akivel találkozhatunk majd a jövő szombati nagydöntőn.

  1. vvv
  2. Feed The Beast
  3. OMGournamewontfi
  4. The Problem Gods
  5. Nedves menyétek
  6. Hck – Gaming
  7. Kreclis Legények
  8. Balkan Reapers
  9. Loot Goblins
  10. ShadowZ
  11. Friendly Fire
  12. ZNSR-Team
  13. EpiClutch
  14. L&Dqualityduo
  15. TEAM LSL
  16. facetomace
  17. M-S
  18. Frag Or Die
  19. Seggítőkezek
  20. Cukorkák
  21. exemöccse
  22. Triptonic
  23. Családi Program
  24. WSE
  25. TÁPPÉNZ ESPORTS
  26. Trefort
  27. LastHIT
  28. Mókustojások
  29. LootHyenaz
  30. izomtömeg
  31. Ballerz

A döntő jövő szombaton, június 9-én pontosan 16:00 órától lesz megtekinthető a Fusion TV twitch csatornáján. Nem kevesebb mint 7 meccsen keresztül harcol egymással a 31 bejutott és a 9 meghívott csapat.  Sok sikert kívánunk nekik!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva