Hearthstone

A Blizzard reagált a Tess Greymane-drámára: változás várható?


A játékosok felhördülése miatt tovább vizsgálják az ügyet.

Az elmúlt időszakban meglehetősen pozitív volt a hangulat a Hearthstone körül, már ami a Blizzard megítélését illeti, a legutóbbi – kedd este érvénybe lépett – patch azonban sokaknál kiverte a biztosítékot, néhány apró bug és egy megkérdőjelezhető lépés borzolta ugyanis a kedélyeket.

Teljesen kiakadtak a játékosok a “titkos” Tess Greymane nerf miatt

Utóbbi a The Witchwood egyik legendary lapjához, a Tess Greymane-hez köthető, melynek működése a játékmechanikai változások következtében módosult: mostantól abbamarad a Battlecry, ha közben meghal, elhagyja a játékot, esetleg silence vagy transform effektet kap. Ismerős a dolog? Ha igen, nem véletlen:

a Yogg-Saron, Hope’s End annak idején pontosan ugyanígy változott. Azt anno nerfként könyvelte el a Blizzard, jelen esetben azonban szó sincs ilyenről.

Hiába gyengült tehát egyértelműen Tess – méghozzá egy korábbi nerffel tökéletesen megegyező módon -, a játékosok nem tudják teljes áron betörni a lapot.

Változás várható?

A hatalmas felhördülés miatt nem meglepő, hogy a Blizzard is reagált: a Hearthstone hivatalos Twitterén üzentek a játékosoknak.

“Köszönjük a visszajelzéseket a legutóbbi frissítés kapcsán. Sok reakciót láttunk a Tess Greymane-nel kapcsolatos változást illetően, ezért tovább tárgyalunk erről az ügyről. Értesíteni fogunk benneteket, amint lesznek konkrét információink.”

Magában az üzenetben egyelőre még nincs szó meghátrálásról, elég valószínű azonban, hogy a Blizzard megijedt a reakcióktól, ezért szinte biztos, hogy valamiféle változás várható. Dust-kompenzáció? Vagy simán csak visszacsinálják az egészet? Hamarosan kiderül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva