Counter Strike

Hatalmas örömmel fogadta mindenki a Panorama UI-t, íme a profik reakciói


A Counter-Strike eddigi legszebb szülinapi ajándéka érkezett meg a Panorama UI élestésével, amire az egész CS:GO világ azonnal ráfeszült.

A Panorama UI hivatalosan is megérkezett, bár egyelőre csak BOT-ok ellen, béta változatban tesztelhetjük. Már csak az élmény miatt is megéri, hiszen olyan az egész, mintha egy új játékot kaptunk volna a CS:GO helyett:

Mi sem bírtuk megállni, és alvás helyett inkább végignéztük az egész felhasználói felületet. Változott a menü, a barátlista, a raktár, a fegyverek vizsgálata, a csapatválasztás, az eredményjelző és a buy menü is. Vagyis tényleg minden… Minden IS!

Nem csak mi voltunk persze extra izgatottak a dolog kapcsán, a profi világ tagjai is egyből ráfeszültek a béta változatra. Nem csoda, nekik ugye ez az életük, naponta 8-10 órát töltenek a játékban, talán ők találkoznak majd a legtöbbet ezzel az új UI-val.

A játékosok közül mindenki imádja! Dupreeh, ScreaM vagy akár GeT_RiGhT is odáig van a várva-várt Panorama UI látványától:

A szakma további képviselőinek szintén nagyon bejött. A HLTV szakírói, kommentátorok és elemzők fejezték ki zajos tetszésnyilvánítással véleményüket az új felületről:

És természetesen a csapatok és a szervezők sem csalódtak. Milliós rendezvények megalkotói, Major rendezők és multigaming organizációk éltették a Panorama béta változatát:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva