Counter Strike

VIDEÓ – Leteszteltük a Panorama UI-t, és egyáltalán nem csalódtunk


Körbenéztünk, hogy mi változott a játékban, volt dolgunk bőven!

A szűkszavú update log semmitmondósága miatt (részletek ITT) nekiálltunk mi magunk felfedezni az újdonságokat. Rá sem lehet ismerni a játékra a kinézet alapján, most keményen odarakták magukat a Valve fejlesztői.

A játékmenetben semmilyen változás nem történt elvileg, viszont kinézetben alig van olyan elem, ami a régi játékot idézné. De a fenti videóban minden benne van! Jelenleg csak botozni lehet, viszont ott tudsz a barátaiddal is játszani.

Ha ti is ki akarjátok próbálni, csupán ennyit kell tennetek:

  • Steam könyvtár
  • Jobb klikk a CS:GO-ra-> Properties/Tulajdonságok
  • Keresd ki a Betas fült és válaszd ki a Panorama-t

FPS ügyileg még nem túl stabil a rendszer, van aki komoly növekedést, mások hatalmas droppokat tapasztaltak. Ne feledjétek, hogy ez csak egy béta verzió, rengeteg változtatás érkezhet még a játékba bekerülő verzióval kapcsolatban. De már ez is hatalmas előrelépés, hogy a közel két éve köztudatban levő, és tavaly nyárra bejelentett update-ből már ennyit láthattunk. Még a profik is kitörő örömmel fogadták, kivétel nélkül!

Reméljük, hogy minél hamarabb megérkezik az éles verzióba, minél kevesebb hibával. Addig is élvezzük, amire már oly régóta vártunk:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva