Counter Strike

365 nap után lejárnak az Overwach bannok? Ez az “újítás” egyszerűen nem maradhat bent!


Ez lenne a CS:GO eddigi legrosszabb ötlete! Reméljük, hogy csak véletlen hibáról van szó az új Panorama UI kapcsán, és már a béta alatt kiveszik.

Az egyelőre csak béta változatban elérhető felhasználói felülettől nem várható el, hogy tökéletes legyen, éppen ezért béta. A hibákkal éppen ezért türelmes a közösség, és ha tapasztalnak valami furcsaságot, jelzik is a fejlesztők felé a fórumokon. De a be nem jelentett változások már más tészta.

A Panorama UI kapcsán rengeteg be nem jelentett, rejtett UPDATE is a felszínre került mostanra. Az olyan apróságoktól, mint a terror alapkés sötétítése, egészen a 64 tickrate-es demókig terjed a lista, ami viszont már elég komoly változás.

De a legnagyobb furcsaságot az Overwatch bannok, vagyis a Game bannok kapcsán találták a játékosok. A korábban kitiltott accounttal rendelkező csalók ugyanis észrevették, hogy a képernyő tetején megjelent egy számláló, ami után az account újra használható lesz.

A Panorama UI bétája szerint az Overwatch bannos accountok 365 nap után visszatérhetnek a játékba!

Jelenlegi ismereteink alapján 3 megoldást látunk:

  • A Valve így hagyja a dolgot és ezzel minden idők legrosszabb és legkárosabb döntését hozza. Reméljük erre 1% esély sincs, és csak valami hibáról van szó.
  • Kijavítják a hibát és az Overwatch bannosok maradnak ahol voltak, a kitiltott játékosok mellett. A süllyesztőben a VAC bannosokkal együtt, azoknál ugyanis nem jelent meg ilyen visszaszámlálás. Még szerencse…

  • Az Overwatch bannokból a VACnet működése óta rengetegszer lett egy idő után VAC ban. Emlékezhetünk rá, a csalók panaszkodtak is miatta. Ha ebből rendszer lesz, és az Overwatch bannokat a rendszer átteszi VAC banra, akkor lényegtelen a visszaszámlálás, mert egy év alatt megkapják a VAC-ot és akkor megint csak maradnak ahol vannak.

A Valve mellett szól, hogy a Panorama UI megjelenése óta 180°-os fordulatot vett a közösséggel való kapcsolattartás. Az eddigiek alapján hallgatnak a közösség hangjaira, hiszen visszatették a régi CZ animációt és a “cl_show_team_equipment” console parancsot is.

Reméljük ezúttal is eljut a fejlesztőkhöz a hangunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva