Fortnite

Ez gyors volt! – Le is zárult a PUBG-Fortnite per


A pereskedést véget ért, szerencsére nem drasztikus lépéssel bezárólag.

Alig egy hónapja tudtuk meg, hogy a PUBG Corp. beperelte a Fortnite kiadóját, az Epic-et. A legújabb információk szerint viszont a per már véget is ért, ugyanis a PUBG Corp. véget vetett neki, egyszerűen visszavonták a beadott kérelmet. Ezt a PUBG Corp. ügyvédi irodája is megerősítette, ám azt nem mondták, hogy milyen okból gondolták meg magukat.

Eddig tartott a béke: A PUBG Corp. beperelte az Epic-et a Fortnite miatt – gamer.hu

Eddig tartott a béke, a PUBG Corp. hadat üzent a Fortnite-nak. A PUBG Corp. beadta a keresetet az Epic Games ellen, mivel a vállalat szerint jogsértést követtek el a Fortnite kiadásával, írja a Korea Times.

A korábbi hírek szerint azért perelt a cég, mert az Epic a saját játékuk promózására használta a PUBG nevét, ám egyedül egyetlen videóra bukkantunk rá, amiben egyáltalán szóba jött a PUBG neve, de ott is teljesen más kontextusban. Túl sok információval pedig nem szolgált egyik oldal sem, a konkrét bizonyítékokat például egyáltalán nem mutatta meg a sajtónak a PUBG Corp.

Így valószínűleg mindenki jobban járt, ugyanis a PUBG motorja az Epic szellemi tulajdona, az Unreal Engine 4. Ha elmérgesedett volna a hangulat, az akár azt is eredményezhette volna, hogy megtagadták volna a további eladásokat a motor licencelési szerződésre. Erre korábban volt példa a Too Human esetében, itt az Epic-kel való per végezte ki nem csak a játékot, hanem az egész céget a licencmegvonás miatt.

Az Epic is óriásit kaszál a PUBG-n – Mi állhat a per mögött? – gamer.hu

Mennyit keres az Epic a PUBG-vel, na meg ami a per oka? Ezekre kerestük a választ. Sokan érthetetlenül álltak a tegnap robbant hír következtében, mi szerint a PUBG Corp. beperelte az Epic Games-t . Nem hiába csodálkoztunk rajta, hiszen a PUBG-t is az Epic motorja hajtja, az Unreal Engine 4.

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva