Hearthstone

Ha nem választottál bajnokot az ingyen pakkért, ma még megteheted!


Egy napon belül véget ér a Choose Your Champion akció.

A 2018-as Hearthstone Championship Tour legfontosabb hétvégéje előtt állunk, hiszen csütörtöktől vasárnapig rendezik a Summer Championshipet, vagyis az év első vb-selejtezőjét, ami azok számára is nagy jelentőséggel bír, akik egyébként nem követik a Hearthstone esportot, hiszen

a Blizzard erre a versenyre is meghirdette a Choose Your Champion akciót.

Ha esetleg még nem vettél részt ilyenben: a Choose Your Champion lényege, hogy meg kell tippelni, melyik játékos fog a legjobban teljesíteni az adott versenyen. Minél messzebb jut a bajnokjelölt, annál több ajándék pakk jár.

A szavazás határideje június 27. (szerda), vagyis a mai nap, ami azt jelenti, hogy ha eddig még nem választottál bajnokot, akkor most mindenképpen tedd meg, máskülönben lemaradsz az ingyen pakk(ok)ról!

A legfontosabb információkat korábban már összegyűjtöttük nektek, de ha akkor lemaradtatok róluk, akkor most itt vannak újból.

Mit kell tennem?

A feladat nagyon egyszerű: el kell látogatni erre a weboldalra, ahol bejelentkezés (jobb felső sarok) után a Select Your Champion résznél kiválaszthatod, hogy szerinted ki lesz a bajnok.

Mitől függ, hogy mennyi pakkot nyerek?

Minél messzebb jut az általad választott játékos a tornán, annál több ajándék pakk jár, de minimum 1 darabot mindenki kap, aki részt vesz a játékban! Maximum 4 darab Witchwood pakk nyerhető.

  • 1 Witchwood pakk mindenkinek jár, aki szavaz
  • +1 Witchwood pakk, ha a választott játékos továbbjut a csoportból
  • +1 Witchwood pakk, ha a választott játékos továbbjut az elődöntőbe
  • +1 Witchwood pakk, ha a választott játékos továbbjut a döntőbe

És hogy kire érdemes szavazni? Korábbi cikkünkben erre vonatkozóan is találtok néhány tippet. Nyilván egy ilyen versenyen nagyon nehéz egyértelmű esélyeseket megjelölni, hiszen egy vb-selejtezőn már nincs lényeges tudásbeli különbség a játékosok között, inkább a tapasztalat és a pillanatnyi forma dönthet arról, hogy ki meddig jut. Ezek alapján mi az alábbi négy játékost tudjuk elképzelni leginkább, mint a Summer Championship bajnoka:

Ideje bajnokot választani az ajándék pakkokért! De ki legyen az?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva