Counter Strike

A korábbi stickerek mintájára megalkották a következő Major lehetséges matricáit


A CS:GO Majorok matricái minden évben jól látható sémát követnek. Heyzeus szerint ez a FACEIT Majoron sem lesz másképp.

Létezik, hogy a Valve a játékosok és a közösség kegyeit keresve dob be minden évben 1,5 millió dollárt a két Major nyereményalapjába? Hát persze hogy nem, a kiadónak a Major is egy jól jövedelmező üzlet. Az eseményre gyártott spéci matricákon ugyanis rengeteg kaszálnak, talán többet is, mint évi 1,5 millió.

Annyira nagy biznisz rejlik a matricákban, hogy még az esemény arculatát is részben ez határozza meg.

Az ausztrál videós, Heyzeus megfigyelése szerint a Major események logóit már előre úgy alakítják, hogy azok matricaképesek legyenek.

Kör alakú vagy pajzs formájú, teljesen mindegy. Az eddigi Majorok matricái közül rengeteg követte az egyszerű de nagyszerű elvet: a stickeren a Major logója legyen a háttér és kész!

Ha a FACEIT követi ezt a logikát, akkor könnyen kitalálhatjuk, milyen lesz 2018 második matricakészlete. De hogy ne kelljen fejben elképzelnünk, Heyzeus a fenti videóban meg is tervezte a FACEIT Major logójára megálmodott matricákat. A FACEIT logó helyett bekerültek a csapatlogók és az aláírások, és már kész is!

A dolog túl egyszerű és logikus ahhoz, hogy csak úgy elhessegessük a gondolatot. Bőven lehetséges, hogy a Major logója azért ilyen, mert a FACEIT már a matricákra is gondolt a tervezéskor.

Ha ez így lesz, akkor a korábbi letisztult sticker terve mehet is a kukába:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva