Counter Strike

Teltház és pokoli német hangulat Kölnben! Pakolt a G2 és a fnatic, hatalmas formában dübörög a BiG


Viszonylag könnyű negyeddöntőket láthattunk, mindkét meccs 2:0 lett. De a BIG 16:1-es vadulására tényleg csak az EZ jelzőt tudjuk felhozni.

Na’Vi vs. fnatic

A CIS csapat a szokásos Overpass pickjén a TÁMADÓ oldalról tudott 12 kört hozni, ami ezen a kifejezetten CT oldalú pályán kisebb csapatok ellen sem rossz teljesítmény. Ám a fnatic ellen nagyon is durva. Bár a második félidő már nem ment ennyire simán, de végül megnyerték ezt a mapot.

Ezután Train-re utaztunk, ami a svédek választása volt, és itt is 11 körös előnnyel mentek át a másik térfélre, majd le is hozták a pályát, ezzel 2:0-ra be is húzták a meccset. A meccs hőse killek tekintetében ezúttal flamie volt.

BiG vs. G2

Miután nagy meglepetésre kijutott a BiG a csoportból, nem tud leállni. A franciákkal kerültek szembe a negyeddöntőben, akiknek jól ment a szekér eddig, a németeken és smooya-n nem találtak fogást. 1.31-es ratingben végzett, több AWP fraget szúrt, mint kennyS. Ezúttal azonban a társak is odatették magukat, még a sokat kritizált gob b is olyanokat lőtt, hogy csak lestünk:

Egy izgalmas, hosszabbításos 19:17-es Cache után Dust2-n csupán 1 kört engedtek a franciáknak. A G2 összeomlott és 11 000 dollárral a zsebében esett ki a versenyről, ahol csoda, hogy ezzel a viszonylag friss és próba felállással idáig eljutottak. A közönség viszont leírhatatlanul örült a BIG sikerének, a németek régen szurkolhattak már német csapatnak a kölni verseny elődöntőjében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva