Counter Strike

Thorin köpni-nyelni nem tudott Zeus oltása után, ez most nagyon nem a kölcsönös tiszteletről szólt


Az ESL One: Köln győzelem nem csak pénzdíjat és elismerést hozott a Na'Vi irányítójának, hanem egy hatalmas elégtételt is.

Thorint jól ismerjük oltogatós megnyilvánulásairól, nem szokott finomkodni a szavakkal. Éppen ezért több profival is összebalhézott már az évek során, akik hangot is adnak Thorinnal szembeni ellenérzéseiknek. GeT_RiGhT egyszer a színpadon, élőben állította:

“Az elemző asztal szart sem tud erről az egészről. Főleg Thorin…”

Thorin viszont úgy tűnik élvezi a szemben álló fél szerepkörét, és nem hagy fel a nyers kritikákkal. Az ESL One: Köln előtt például a két legrosszabb csapatot találta be. A BIG vs. FaZe meccs előtt úgy vélte, a német csapatot rommá verik az elődöntőben.

Az eredményt már ismerjük, pont fordítva történt, így a BIG egyből küldte is a csípős választ Thorinnak.

Ez még igazából bele is fér. Leírta a véleményét és nem jött be, megesik még a legjobb elemzőkkel is. A Zeus vs. Thorin vita viszont ennél sokkal durvábban elfajult. Még a csoportmeccsek alatt kezdődött, amikor Thorin lazán BOT-nak nevezte a Majorgyőztes irányítót:

A győzelem után Zeus nem tudta magában tartani válaszát, és egy Thorinhoz hasonló, nyers üzenetben tudatta a világgal.

“Szerencsére, bár egy BOT vagyok, zsinórban a harmadik eseményt nyerjük a csapattal. Mindeközben te csak a meccseinket figyeled és úgy csinálsz, mintha értenél belőlük bármit is. Mivel soha nem értél el semmit a CS-ben, nem tartom mérvadónak, bármit is írsz, azt sem érdemled meg, hogy elemző lehess. Tisztelet OFF.”

Valami tényleg elpattant Zeus-nál Thorin beszólása után, ám a kötekedő elemző ebbe most nem állt bele. Vagy privát üzenetben válaszolt csak Zeus-nak, vagy sehogy, de publikusan semmi nyoma, hogy reagált volna. Thorint az utóbbi időben egyre kevesebb versenyre hívják, az ELEAGUE és a Major már egy ideje mellőzi a nagyobb versenyekről is.

De jó úton halad ahhoz, hogy még több haragost szerezzen magának. Az ESL One: Köln győzteseit már kipipálhatja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva