Counter Strike

A HellRaisers már most megnyerte első meccsét a Minoron, pedig még pályára se léptek


A CS:GO Majorok története során először rendezik egy helyen az összes Minort, van is belőle bőven probléma.

A CIS Minor 8 fős mezőnye július 10 és július 13 között feszül egymásnak Londonban. A négy napos verseny után két csapat kijut a szeptemberi FACEIT Majorra, az indulók között nagy örömünkre magyar játékost is találunk:

DeadFox a sorsdöntő verseny előtt exkluzív interjút adott oldalunknak:

Azóta a hivatalos lebonyolítási rendből az is kiderült, hogy az első lépést már meg is tették DeadFox-ék a továbbjutás felé. Pedig még szinte meg sem érkeztek a rendezvény helyszínére.

A HellRaisers első forduló nélkül bejutott a csoportdöntőbe, hiszen ellenfele nem kapott vízumot a versenyre. A Nemiga együttese Fehéroroszországból nem tudott beutazási vízumot szerezni játékosainak, akik így lemaradnak a Minorról.

Mivel a fellebbezést csak július 5-én bírálták el a hatóságok, új csapatot hívni már nem volt ideje a szervezőknek. A Minor így 7 csapattal rajtol majd 10-én, és mivel éppen a HellRaisers ellenfele maradt le a tornáról, DeadFox-ék ingyen kapták az első győzelmet.

Egy lépéssel tehát már közelebb a továbbjutás, és a második magyar Major matrica. A PLINK/pro100 győztese elleni meccsen így egyből a rájátszásba juthat a HR.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva