PUBG

Ajándék XP-vel kedveskedik a PUBG Corp! – Több XP Event érkezik


Újabb meglepetéssel jelentkezett a PUBG Corp., a skinek mellé XP-t is osztogatnak.

Az első Event nem zajlott le probléma mentesen, voltak fennakadások a szerverrel és a küldetéseket sem számolta mindig megfelelően a rendszer, továbbá a feladatok szövege sem volt egyértelmű bizonyos esetekben. Emiatt a PUBG Corp. úgy gondolta, hogy kedveskednek a játékosoknak, méghozzá több alkalommal is ingyen XP-t fognak osztogatni. Akinek még távol a lvl 30, az most jó pár ingyen szintet fog kapni, így még az 5 szintes boosterre sem biztos, hogy szükség lesz.

Bonus XP Event 1

Simán jelentkezz be a játékba július 13 és 15-e között, a rendszer pedig ajándékba 400 XP-t ír jóvá a fiókodon.

Július 14 2:00-Július 16 2:00 között tart az vent.

Bonus XP Event 2

A második event alkalmával pedig július 17-21-e között minden nap 200 XP-t zsebelhetünk be szimplán azzal, hogy belépünk a játékba. Ez a számláló hajnali 2-kor fog újraindulni minden nap. Összesen pedig 1200 XP-t tudunk begyűjteni, ami gyakorlatilag 3 ingyen szintnek felel meg.

Időpontok

  • A Sanhok Event Pass-t július 20 4:00-ig lehet megvásárolni.
  • A 5 Level Boostert július 21 2:00-ig lehet megvásárolni
  • Az Event július 21 2:00-ig fog tartani
  • A jutalmakat legkésőbb július 22 2:00 – július 29 2:00 között tudjátok aktiválni és élvezni (mármint az ideiglenes itemeket és boostereket)

Természetesen a jövőben is számíthatunk majd hasonlóra, egyelőre monitorozni fogják a visszajelzéseket, hogy még jobb élményben legyen részünk a későbbiekben.

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva