Akciók

Akciófigyelő: Ingyen hackerszimulátorral és óriási akciókkal indul a hétvége


Ezen a héten nagyon pörögnek az ingyen játékok és az akciókból sincs hiány!

Ismét jelentkezünk az akciófigyelővel, mindössze 2 napja írtunk utoljára az ingyenes és akciós játékokról a rovatban (ezek egyébként még mindig elérhetőek), de az élet nem áll meg, hiszen ismét itt a hétvége és jobbnál-jobb akciók érkeztek ezúttal is. A játékok mellett most egy egérpadra is bukkantunk, ami verhetetlen áron lehet a miénk.

Hacknet -100% (Steames)

Ingyenes

A Hacknetben átélhetjük a hackelés izgalmait mindenféle programozói tudás nélkül. A játék leginkább a logikánkra épít, emellett jól jön, ha ismerünk pár parancsot. Aki szereti a fejtörőket és vágyik némi kihívásra, az biztosan nem fog csalódni.

PCGuru a következőt írta a játékról:

“Az egyszemélyes csapat PC-re írt programja egy hiteles reprezentációja a számítógépes rendszerek feltörésének, így valós parancsokat és módszereket használva kell előrébb jutnunk — persze nem teljes szimulációt kapunk, de nem is szimpla gombnyomogatásra kell számítani, ahogy azt más játékokban láthatjuk, ha feltörésre kerül sor.”

A játék ingyen beszerezhető és később is ott marad a raktáratokban.

GTA V -50 % (Social Club verzió)

14,99 $

UPDATE: Sajnos ez a verzió nem vásárolható, illetve aktiválható Magyarországról, így csak VPN-nel lehet megvásárolni. A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük.

Ki ne ismerné a Rockstar Games eme alkotását? Már megint egy nagyobb akcióval húzhatjuk be, aki esetleg lemaradt volna a korábbi leárazásokról, annak ideális lehet, ez a 15 $ meglehetősen kedvező még mindig. Túl sokat nem kell hozzáfűznünk, jelenleg is a legkelendőbb játékok között van, az online részével pedig naponta több tízezren játszanak. Szóval még mindig nem késő megvenni! Aki pedig rendelkezik valamilyen VR headsettel, annak főleg kár lenne kihagynia, a TheVR tesztje után nincs olyan, aki ne akarná kipróbálni. Azt fontos kiemelnünk, hogy ez a verzió nem Steames, de ettől függetlenül a Steames barátainkkal ugyan úgy játszhatunk, illetve a Steames verzió is ugyan úgy a Social Club klienst indítja el.

HP Omen SteelSeries egérpad (-50%)

2 990 Ft

Az Omen pad gyakorlatilag egy újrabrandelt nagyméretű SteelSeries, ami vastagság Qck+ és Heavy pad között lavíroz. Gyakorlatilag az átlagos L-es padmérettel rendelkezik, a 400x450x4 mm-es méretei a játékosok 90%-ának biztosan elég lesz, ennél ugyanis nem sok nagyobb padot lehet kapni, a emellett pedig hozza a megszokott SteelSeries-től elvárt minőséget. Máshol 7 ezer környékén indul ez a pad, szóval ennyiért tényleg ajándék.

Desperados: Wanted Dead or Alive -80% (GOG/Steam)

1,19 $ (GOG) / 0,99 € (Steam) 

Az annak idején igencsak népszerű Desperados-hoz szinte ingyen lehet már hozzájutni, ez a verzió pedig már a Windows 10-zel is kompatibilis. A játék során egy csapat zsoldost kell megfelelően irányítani és véghez vinni a különböző izgalmas küldetéseket. Nosztalgiázni sem utolsó, főleg ilyen áron.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva