Hearthstone

Ben Brode hivatalosan is bejelentette a saját játékfejlesztő stúdióját


Kiderült, hogy hol folytatja a Hearthstone-csapat volt vezetője.

Lassan három hónapja már annak, hogy Ben Brode óriási meglepetésre bejelentette: 15 év után elhagyja a Blizzardot, vagyis távozott az az ember, akinek a neve lényegében egybeforrt a Hearthstone-nal, hiszen a játék bejelentése óta ő irányította a csapatot – sőt, a Hearthstone arca is volt egyben.

A folytatásról a korábbiakban mindössze annyit árult el, hogy valami újba szeretne belefogni egy saját cég formájában. Az elmúlt heteket azonban inkább pihenéssel és kikapcsolódással töltötte – volt itt minden az E3-azástól kezdve a nyaraláson át egészen az élő VR streamelésig.

Mit csinál Ben Brode, mióta lelépett a Blizzardtól? Például ezt

Most végre kiderültek az első konkrétumok is: Ben Brode a Twitteren bejelentette, hogy Second Dinner néven saját játékfejlesztő stúdiót hozott létre, ahol Chief Creative Officer szerepkörben fog dolgozni, vagyis ő vezényli majd a kreatív folyamatokat.

Hogy mi lesz a fejlesztőcsapat első játéka, vagy hogy egyáltalán milyen platformra, platformokra terveznek fejleszteni, az egyelőre még nem derült ki – nem elképzelhetetlen, hogy a Hearthstone-ban szerzett tapasztalatokat egy másik hasonló műfajú címben igyekeznek majd kamatoztatni Ben Brode-ék.

A többes szám egyébként nem véletlen, hiszen nem Brode az egyetlen, aki otthagyta a Blizzardot a Hearhstone-csapatból: az egyik producer, Hamilton Chu is vele együtt távozott. Az egybeesés pedig szintén nem a sors műve, hiszen Chu is a Second Dinnernél folytatja. Kíváncsian várjuk az első híreket a készülő játékukról!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva