Counter Strike

JW kimaxolta a trollfaktort! Késelés + Flash kill 5 másodpercen belül


FPL-en mindent lehet, legalábbis a profik szerint. Hiába több millió forint a tét, az FPL valamiért mégis az örök trollkodás színtere.

Amikor épp nem a csapatukkal gyakorolnak, a profi játékosok is szeretnek random emberekkel 5v5-özni. Na persze nem Matchmakingen, hiszen ott hamar agyon reportolják őket, aztán lehet magyarázkodni. Így járt wardell is, aki egy 70 frages MM után OW bant kapott accountjára.

A játékon belüli MM helyett sokkal inkább az FPL-t választják, ahol még akár nyerhetnek is. Minden hónapban 1,3 millió forint üti a győztes markát, a versenyfutás jelenleg is zajlik.

 

A tét tehát hatalmas, de ha megnézzük inkább azok számára, akiknek nincs csapatuk, vagy kisebb együttesekben nyomják. ZywOo, Lobanjicaaaa és apEX jelenleg csapat nélküliek, smooya és a BIG egy versenytől még nem lesz világelit, flusha az egyedüli kivétel. Azok a profik akik ugyanis sokat keresnek, inkább csak funolni, lazítani és főleg trollkodni járnak fel FPL-re.

Ezt bizonyítja a fenti JW kör is, ahol késsel és Flash gránáttal duplázott 5 másodpercen belül.

JW egyébként még ilyen laza tempóban is 23. jelenleg a 250 fős mezőnyben. Csak 27 pont választja el a pénzdíjas helytől, mi lenne ha még komolyan is venné?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva