Fortnite

Day of Hoe Event, láma kinézetű golfkocsi és egy Party Bus érkezhet a jövőben!


Ismét sikerült a felszínre hozni egy adag információt.

Még csak pár napja megy az 5. szezon, mely rengeteg újdonságot hozott, de természetesen sokakat már a következő frissítés foglalkoztat.

Előzetesen Content Update várható, mely jóval kisebb méretű egy normál patch-hez képest, de azért változásra ismét lehet számítani – ahogy arról már írtunk is nemrég.

Érkezhet a “Pool Floaty” és a Gift rendszer – Hiánypótló lehet a jövőheti Content Update

A Fortnite: Battle Royale Leaks Twitteren már meg is osztott néhány újdonságot:

1. Új esemény

Jöhet egy új event, mely Day of Hoe névre hallgat, melyre a “kapa napja” fordítást aggathatnánk rá (legalábbis ez a szalonképes verzió, a Hoe szlenges jelentését minden érdeklődő keresse meg magának). Egyelőre mindössze annyit lehet tudni róla, hogy bónusz csillagot kapunk érte, legalábbis a következő szövegben ott a sablon, mely megköszöni, hogy részt vettünk rajta.

2. Új tárgy

Az új tárgyról, a Pool Floaty-ról már írtunk (fentebb a link), így nézhet ki az alap modell:

forrás: twitter

3. Évforduló

Az évforduló még messze van (szeptember 26), de minimális dolgok máris kiderültek: lesz tűzijáték és a Battle Bus is új, Party köntösbe bújik – a színeit a következő Tweet második képén láthatjátok.

4. Felturbózott kocsi

A golfkocsi is megújulhat külsőre, a testreszabásával próbálkozik az Epic Games, elsőként a mindenki által kedvelt lámával ötvözik.

Képtalálat a következőre: „golf carts fortnite”
forrás: ComicBook.com

Ezeket sikerült a felszínre hozni az adatokból, jó eséllyel a Pool Floaty az egyetlen, ami időben elég közel van hozzánk, a többire még jócskán kell várni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva