Akciók

Akciófigyelő: Olcsó gamer egerekkel indítjuk a hetet!


Ezúttal két egérrel érkeztünk, amit kár lenne kihagynotok!

Ezúttal a periféria fronton találtunk pár igencsak jó ár-érték arányú darabot. Azt le kell szögeznünk, hogy ez alkalommal is kizárólag olyan termékeket mutatunk be, amelyekkel biztosan nem lesz problémánk, akkor sem, ha keményebb játékra kerül sor.

Razer Deathadder 2013 -33%

12 000 Ft

A Razer legnépszerűbb formájú egere jókora leértékelést kapott. Igaz, hogy nem mai fejlesztésről van szó, de azóta a gyártó egerei nem sokat fejlődtek. A 2013 után érkezett a Chroma, ami gyakorlatilag ugyan az az egér, csak a zöld világítás helyett RGB-t kapott, a szenzor (Avango S3988) és a mikrokapcsolók változatlanok maradtak. Az Elite-ben pedig új mikrokapcsolók érkeztek, a szenzor viszont maradt és csak szoftveres fejlesztést kapott, amit a gyakorlatban nem igazán lehet észrevenni. Palmos fogásra ah egyik legjobb egér a mai napig, kiváló szenzorral rendelkezik, ami a legvadabb rántásokat is képesek lekövetni, az anyaghasználata pedig első osztályú, több év után sem lesz panaszunk rá, ha megfelelően karbantartjuk. Emellett pedig a profik is előszeretettel használják a DA-kat a mai napig.

Logitech G402 -60%

9600 Ft

A G402 nem mai fejlesztés, de ettől függetlenül hibátlan egér, a szenzora a Logitech által előszeretettel használt Mercury AM010-es (a népszerű G100s-ben is ez kapott helyet) , ami bár nem a top, azért nem fog cserben hagyni minket. Az egyedi kialakítás és a rengeteg gomb miatt vagy imádni vagy gyűlölni fogjuk. Az összeszerelési minőségére és a szoftverére biztosan nem lesz panaszunk, bátran választhatjuk ezt az egeret, sok évig biztosan hű társként fog szolgálni.

Az egyetlen probléma, hogy kizárólag Twitch Prime-mal lehet megvásárolni, ami a mostani lázban biztosan sokatok számára még megvan, ha pedig nem lenne, akkor az első hónapban ingyen aktiválhatjátok. Az ár szállítással együtt értendő.

Ha esetleg egy jó egérpadra is szükségetek lenne, a legutóbbi ajánlónkban bemutatott HP Omen még mindig féláron kapható!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva