Counter Strike

Tolószékből a Majorra! CaptainMo félig felépülve AWP-zte Majorra a TyLoo csapatát


Igazi nagybetűs küzdelem volt a TyLoo számára az elmúlt időszak, de a Majorra való kijutás most mindenkit kárpótol.

A TyLoo május 11-én a lehető legrosszabb hírt kapta, első számú AWP-sük közlekedési balesetet szenvedett. Elsőre biztos sokan csak mosolyogtak a híren, hogy CaptainMo Segway-baleset áldozata lett.

Akkor viszont már senki nem mosolygott, amikor kiderült, mennyire súlyos a dolog. A kínai AWP-s ugyanis combnyak törést szenvedett, amit műteni is kellett. Hosszú és fájdalmas felépülés várt rá, a nyár elején.

CaptainMo harcosságát és elhivatottságát dicséri, hogy ilyen állapotban is játszani akart. Rengeteget gyakorolt, hogy a Minorra visszatérhessen, és végül tényleg elutazott Londonba. Bár járni csak mankóval tud, a keze pont ugyanúgy pörög mint régen.

A 5POWER ellen 16:11-el kezdtek, a csoportgyőzelemért pedig a Tainted Minds csapatát verték 16:2-re. A rájátszásban sem buktak meccset, a Renegades és a SCARZ is 2:1-es verést kapott a TyLoo-tól. A kínai csapat ezzel behúzta a továbbjutást érő helyet és életében először játszhat Major tornán.

Hatalmas lépés ez a kínai CS:GO-nak, a felépülő captainMo-nak és az egész csapatnak!

Igaz, januárban már kijutottak egy Majorra, de vízumproblémák miatt nem léphettek pályára. Meccset még tehát nem játszottak, matricájuk mégis van. Mivel a Valve később visszavonta őket, rengeteget is érnek:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva