Counter Strike

EspiranTo visszaforgatta magát a csapatba, két ember egyből repült a kezdőből


Valódi FPL-válogatott lesz az Imperialból ha ez a dupla csere összejön nekik. Frozen és Lobanjica a két kiszemelt.

Pár napja még arról szóltak a híre, hogy kRYSTAL és EspiranTo összezördülése után a német irányító mellé áll a csapat. Ennek értelmében a litván sztár kispadra került és új csapat után nézett.

Az Imperial viszont úgy tűnik, miután aludtak párat a dologra, meggondolta magát. Rájöttek, nem szeretnék elveszíteni legjobbjukat, ezért bármennyire is jó irányító kRYSTAL, neki kellene távoznia. Ez persze az is jelenti, hogy újra IGL-re van szükség a csapatnál.

A flickshot információi szerint meg is találták az ideális jelöltet, akiben keveredik a skill és a rutinos mentalitás. Az Imperial új IGL jelöltje a 28 éves Lobanjica, a többszörös FPL-győztes montenegrói játékos. Köztudott róla, hogy jó meglátásaival a random embereket is képes tökéletes módon felhasználni egy sima mix során, bár az is igaz, hogy még sosem játszott profi csapatban.

És az Imperial ha már belekezdett, nem áll meg egyetlen cserénél. A hírek szerint a gyenge teljesítményt mutató Tenzki is kispadra kerül. Helyére az ex-eXtatus fiatal kiválósága, frozen érkezhet. Ezzel az jelenlegi elit csapatok legfiatalabb átlag életkorú ötösét építheti fel az Imperial.

Jelenleg a Team Liquid csikócsapata a legfiatalabb átlag életkorú Top csapat, átlagosan 20.8 évesek a kezdő tagjai. Ha a fent említett Imperial összeáll, 20.4 éves átlaggal rendelkeznek majd. És a neveket, valamint eddigi eredményeiket elnézve skillben sem lesz hiány.

Ez a fiatal ám annál tehetségesebb lineup könnyen a világranglista Top20 mezőnyében találhatja magát pár hónapon belül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva