Fortnite

G 2 the G: ezek voltak KriszhAdvice legjobb pillanatai a Summer Skirmish-en


Nagyot ment a magyar srác.

Lezajlott a Summer Skirmish versenyszéria szombati játéknapja, ahol két magyar játékos, KriszhAdvice és Ruben is szerepelt. Bővebb összefoglalónkat itt megtekinthetitek:

Nézőcsúcs, 4 győzelem és tisztes helytállás – Véget ért a Summer Skirmish a magyar fiúknak

Több győzelem, illetve 10 ponton felüli fordulót is sikerült produkálnia Kriszh-nek, így emlékezetes pillanatban nem volt hiány. Jöjjön a top 5 jelenet!

1. Egyből nyert

Lehet, hogy volt benne egy adag drukk (kiben ne lett volna), de az első meccsét egyből lehozta, ráadásul nem is kevés, 10 killel.

2. 200 IQ play

A rutin és az évek meglátszanak a következő jeleneten, ahol úgy kapta el ellenfelét a magyar srác, hogy szó szerint becsapdázta két fallal, miután lerakott egy trapet.

3. Meglepetés vendég

A végén “betörtek” hozzá, egészen konkrétan barátja, akivel szokott együtt játszani, Panda_Yolo lepte meg és gratulált neki egy pezsgővel.

4. Casual fejes

Úgy szállt ki a kocsiból és lőtt egyből fejest Krisz, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne – majd, mint aki jól végezte dolgát lazán tovább is hajtott.

5. Így kell rákészülni

Aki ismeri Kriszt, az tudja, hogy pozitív srác, hisz a vonzás törvényében, ezáltal egyáltalán nem meglepő, hogy az egyik meccs előtt egy rövid meditációval készült rá a körre.

6. Aimbot confirmed

Láttunk már sok szép fejest, de ilyen távolságból egy futó embert eltalálni…azért ehhez jókora tehetség kell (és persze a szerencse sem árt, ha a mi oldalunkon van).

7. Ezért kár

Az egyik kiesés különösen fájó volt, ugyanis ha elmondtuk, hogy az előző klipben az ő oldalán állt a szerencse, akkor a következőben az ellenkezője igaz: az ugrás közbeni halál extrém peches.

8. A második győzelmének a pillanata

9. Az agresszor megérkezett

Reméljük tetszett az összeállításunk, KriszhAdvice-nak meg ezúton is gratulálunk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva