Counter Strike

Kiújuló betegség, gyakorlás hajnalig és 112 óra játék – GeT_RiGhT hősies küzdelme a Majorig


Elképesztő nehézségeken kellett átverekednie magát a svéd sztárnak, hogy újra kijusson egy Majorra.

Az egész egy Minor előtti beszélgetés kiszivárgásával indult. GeT_RiGhT a NiP közösségi médiáért felelős szakemberével osztotta meg egészségügyi állapotának részleteit. A svéd játékos szerint gyógyíthatatlan betegsége olyan állapotban volt, hogy ha erre ránéz egy orvos, napokig nem engedik ki a kórházból.

Ő viszont gyakorolni akart, ezért halasztotta a vizsgálatokat.

GeT_RiGhT nem a levegőbe beszélt, óraszáma irányítókat megszégyenítően magas volt az utóbbi időben. A Minoron 112 órát mértek nála az előző két hét statisztikái, vagyis kereken napi 8 órát készült. Ha belegondolunk, hogy ez más munkahelyeken hétvégi túlórának, vagy közel 3 heti munkaadagnak felel meg, tökéletesen látszik GeT_RiGhT elhivatottsága.

A meccsek után még hajnali 3-kor is fent volt, egyedül ült a gépnél és csak játszott és játszott megállás nélkül. Nagyon akarta ezt a győzelmet, és sosem bocsátotta volna meg magának, ha rajta úszik el akár egyetlen map is.

Természetesen látszott, hogy nincs rendben minden. Az eddigi heves örömködéseket most visszafogta, spórolt az erejével és csak a teljesítményére koncentrált. A jó játék pedig össze is jött, 1.10-es ratinggel zárt a Minor végén. Ilyen magas értéket legutóbb 2017 nyarán lőtt LAN-on, szó szerint az elmúlt 1 év legjobb formáját hozta most ki magából GeT_RiGhT. A mindent eldöntő meccsen a csapat legjobbja volt f0rest mellett.

Ennek megfelelően hatalmas is volt az öröm a Majorra jutás miatt.

A győzelem utáni interjúk egyikében természetesen rákérdeztek GeT_RiGhT-nál, végre elmegy-e rendbe hozni az egészségét?

“Jelenleg azt érzem, hogy már most mennék vissza gyakorolni, annyira benne vagyok. De tudom, hogy le kell picit most nyugodni és az egészségemre koncentrálni. Relaxálni és pihenni egy kicsit.”

Azt hiszem erre mondják, hogy megérdemelt pihenés.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva