Counter Strike

Új Steam ikont kell csinálni az őrült orosz miatt, Magic lassan 4000-es szintnél jár


St4ck 2016 júliusa óta vezette a "Legmagasabb Steam Level" ranglistáját, mostanra azonban durván lekörözték.

Két hete még világra szóló szenzációnak számított, hogy St4ck elsőként a Steam történetében elérte a 3000-es szintet. Az arab srác 2015-ben kapcsolt rá a Steam szintekre, sorra vette a játékokat és a kártyákat, hogy egyre magasabbra jusson. 2016 júliusában vette át a vezetést az akkori első Palm Deserttől, és azóta 2 éve folyamatosan ő állt a lista élén.

Mostanra azonban méltó kihívója akadt, az orosz Magic személyében. Hiába lépett két hét alatt egészen elképesztő 718 szintet St4ck, így is visszacsúszott a második helyre. Magic ugyanis már 3846-nál jár!

Az áttörést az Intergalactic Summer Sale 2018-as jelvénye hozta meg Magic számára. Ez a badge mostanra már 500 000 szintű Magic fiókjában, ami egymagában 50 millió XP-t hozott neki. A profiljára gyűjtött 75 millió XP kétharmadát tehát a Summer Sale alatt szedte össze az orosz játékos.

Egyetlen akciós időszak alatt annyi játékot és kártyát vett, hogy összehozta a világ legmagasabb szintű Steam fiókját.

A hetedik helyezett Sepp the Momentseekerre is érdemes lesz odafigyelni, fél év alatt már 1347-es szintnél jár a kínai srác. Két hete a Steamnél még azt gondolták, ráérnek 4000-es szint fölötti ikonokat tervezni a játékosoknak. Sokára lesz az, mire St4ck vagy bárki más ilyen magasra jut, ha évek kellettek ahhoz is, hogy valami elmenjen 3000-ig. Magic azonban szinte már a 4000-es szint ajtajában kopogtat, a Steam tehát sürgős feladvány előtt áll, az új ikonok miatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva