Counter Strike

Aki csalózza őket, most megnézheti a saját szemével – ESEA Open elődöntő a Hyperionnal


Az excsalókkal tűzdelt csapat újabb csatába indul ma este, amit ezúttal élőben is követhetünk.

Legutóbbi meccsükön viszonylag sima 2:0-val jutottak be az elődöntőbe, amivel már garantált 1000 dollár körül járnak a srácok. Az undefined csapatát ütötték ki az akkori győzelemmel, most egy keményebb ellenfél vár rájuk, a dán AaB lesz az következő.

Ha ma este kikapnak, akkor 975$-al és egy ESEA Main spottal esnek ki. Ez sem rossz eredmény persze, de ha nyernek, akkor már 1300$ biztosan a zsebükben van. A másik ágon már megvan a győztes, a Pyctophobia GG karba tett kézzel várja, kit kap ellenfélül erről a meccsről. A győzelem persze nem csak azért lesz nehéz, mert erős csapat az ellenfél. A nyári szünet is keményen bekavar a csapatnak, erről a csapatkapitány, hussaR szavait idézzük a meccs előtt:

Biztosan komolyabb ellenfélről van szó, mint az Undefined. Minden esélyünk megvan a győzelemre, csak 100%-ban fókuszálnuk kell. Reméljük nem lesz baj abból, hogy SzarvasMarha fesztiválozott, és hogy Torzsi külföldről fog játszani, ugyanis Horvátországban van éppen.

Torzsi számtalanszor bizonyította már, hogy VAC banos előélete és fiatal kora ellenére igazi húzóerő a csapatban, aki sosem adja fel. Küzd azért az újabb esélyért, és a többiekért, biztosak lehetünk benne, hogy külföldről is szépen helytáll majd.

A legutóbbi cikkre érkezett magyar reakciók miatt úgy gondoltuk, hogy a körmére nézünk a csapatnak az ESEA menetelés során. Akik csalózzák őket, most a GOTV nézeten belülről győződhetnek meg róla, hogy nyomják a srácok. Nálunk ez a meccs már megér egy közvetítést, ugyanis jelenleg igencsak kevés az együtt gyakorló, komolyan versenyző csapat hazánkban.

A magyar streamet ITT érhetitek majd el, ha nincs csúszás akkor 19:30-tól indul a Bo3 móka. A kommentátorok Insect és dokiúRRR lesznek majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva