Counter Strike

GeT_RiGhT üzent a rajongóknak, jelentősen javult a sztár egészségi állapota


A Minor alatt még egy emberként aggódtunk GeT_RiGhT-ért, mostanra azonban kipihente a zsúfolt szezonzárás fáradalmait.

A Minor küzdelmei előtt, és alatta is sokan élesen bírálták GeT_RiGhT teljesítményét. Teljesen igaz, voltak pocsék meccsei és rémes statisztikái a NiP legendájának. Néha azonban nem árt a dolgok mögé nézni, a svéd sztár ugyanis mint kiderült, orvosai utasítása ellenére játszott a tornán.

Egy idő után már orvoshoz se mert menni problémáival, mert attól félt, bent tartják és akkor bukja a Majort.

Fanatizmusa majdnem az egészségére ment, hiszen GeT_RiGhT évek óta küzd a gyógyíthatatlan crohn betegséggel.

A Minor után, a Majorra való kijutás után viszont már GeT_RiGhT is érezte, nem lehet a végtelenségig húzni a kezelést. A verseny után első útja a kórházba vezetett, csak utána jöhetett a nyári pihenés és a lábadozás, amit a trópusi térségben töltött a NiP legendája.

És hogy a rajongókat megnyugtassa, egy hónappal a Minor után állapotáról is beszélt. Elmondása szerint már sokkal jobban érzi magát, készen áll az újabb feladatokra:

GeT_RiGhT: “My health situation has become Much better than it was before.. “ from r/GlobalOffensive

“Csak egy megjegyzés, az egészségi állapotom rengeteget javult a korábbiakhoz képest. Szerintem csak egy kis nyugira volt szükségem, de arra nagyon. A titok pedig annyi volt, hogy kiszakadjak a gépem elől egy olyan helyre, ahol pihenni tudok. A későbbiekben egy videó sroán hosszabban is kifejtem majd a dolgot”

Egy ilyen betegséggel sajnos biztos, hogy nem ez volt az utolsó nehéz időszak a játékos életében. De reméljük a megérdemelt pihenés tényleg feltöltötte GeT_RiGhT tartalékjait, és újult erővel vág bele a következő szezonba!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva