Fifa

Kétszeres túljelentkezés: biztosan lesz folytatása a Pólus gaming rendezvényének


Hatalmas sikere volt a Pólus Digital Playgroundnak.

Magyarországon is egyre több helyen figyelnek fel a gamingre és az esport-világra, amit jól bizonyít a kapcsolódó rendezvények egyre növekvő száma. A közelmúltban a Pólus is a játékosok felé fordította a figyelmét, hiszen nagyszabású gamer hétvégével várták az érdeklődőket július végén, melyről nálunk is olvashattatok korábban.

Gamer programajánló: FIFA-bajnokság és Robotsuli a Pólus szervezésében

A rendezvényen a legnagyobb érdeklődés – ahogyan arra számítani lehetett – a FIFA Bajnokok Hétvégéje iránt mutatkozott, a kétnapos FIFA-versenyre ugyanis szombaton és vasárnap is kétszeres túljelentkezés volt. Persze nem kizárólag a FIFA-ról szólt minden a kétnapos eseményen, hiszen a kiállított Xbox kioszkokon rengeteg sikerjáték kipróbálható volt (pl. NBA 2K18, Forza Motorsport 7, F1 2017, Minecraft, Tomb Raider, Halo, Injustice), de az érdeklődő gamerek 1v1 kihívásokban is megmutathatták tudásukat a Hearthstone-ban, a League of Legends-ben vagy éppen a Clash Royale-ban. Összesen több mint ezer játékost mozgatott meg a Pólus rendezvénye.

A komoly érdeklődés nem kizárólag a versenynek és a játékoknak volt köszönhető, hiszen a látogatók népszerű youtuberekkel találkozhattak Paplovag, Zsozéatya és Videójáték Zsolti személyében, sőt, Magyarország legismertebb FIFA-játékosa, Molnargabo is jelen volt.

Kép: Facebook

A fentiek tükrében nem meglepő, hogy mindenképpen számíthatunk folytatásra. A jó hír ugyanis az, hogy a FIFA Bajnokok Hétvégéje csupán az első felvonása volt a Pólus Digital Playground rendezvénysorozatnak – a Pólus még az idén szeretne tovább haladni a most megkezdett úton. Ráadásul a programok tekintetében is bővülés várható a jövőben, hiszen a gamer vonal mellett a különféle tech-újdonságokat is el szeretnék hozni a látogatóknak, így aki ezek iránt érdeklődik, az szintén otthonra lel majd a Pólus “digitális játszóterén”.

Nyugodtan kijelenthetjük tehát, hogy a Pólus személyében egy igen komoly új belépőt köszönthetünk a videojátékok világában, akik – a bevásárlóközpontok között egyedülálló módon – szeretnének a jövőben minél nagyobb teret biztosítani a gamer közösség fejlődésének. Ehhez az alapok már megvannak, hiszen a játékosok számára érdekes üzletek már most megtalálhatók a bevásárlóközpont kínálatában: Media Markt, Extreme Digital, Konzolvilág és Videójátékbolt.hu is elérhető a Pólusban.

Kíváncsian várjuk, mivel készülnek számunkra legközelebb!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva