PUBG

Megszavaztátok: Ez lett a magyarok kedvenc snipere PUBG-ben!


Nagy fölénnyel nyert az első helyezett!

Hétvégi bejegyzésünkben WackyJacky segítségével egymásnak ugrasztottuk a két world spawnként is elérhető snipert. Rengeteg tulajdonság és paraméter alapján lettek összehasonlítva a fegyverek, így mindenképp ajánlott elolvasni:

A szavazás eredménye

A poszt végén megkérdeztünk titeket, hogy melyik mesterlövész puskát kapjátok fel legszívesebben a földről. Szerencsére több mint ezer szavazat érkezett, így egyértelműen ki tudjuk hirdetni a győztest.

3. helyezett – AWM

Képtalálat a következőre: „pubg awm”

Kakukktojásként került be a szavazásba, hiszen csak AirDropból vagy hullából tudjuk megszerezni. 15 százalékos szeletett vitt el magának. Kicsit csalóka lehet az eredmény, hiszen world spawnként biztosan az első helyen végezne a hatalmas sebzése és kellemes bullet dropja miatt.

2. helyezett – Kar98k

Képtalálat a következőre: „kar98k pubg wallpaper”

A játék ikonikus mesterlövész puskája. Ha pár hónappal ezelőtt kérdezzük meg ugyanezt, biztos vagyok benne, hogy a Kar98k nyert volna. Úgy látszik az M24 kikerülése az AirDropból nagyon bejött a közösségnek, így csak a második helyre kerülhetett a német fegyver.

A győztes – M24

Képtalálat a következőre: „m24 pubg wallpaper”

A szavazatok több mint felét kapta az M24, így nincs miről beszélnünk. Egyértelműen a játékosok új kedvence mióta szabadon is megtalálható a térképeken, bár a ritkaságának hála sajnos nem mindig jön ez össze.

Egy-két tulajdonságában kicsit gyengébb mint a Kar98k, a többiben viszont egyértelműen erősebb, megérdemli az első helyet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva