PUBG

Mi lenne, ha nem bannolnák a csalókat?


Egy megosztó ötlet, de lehet hogy segítene a cheat probléma megoldásában.

A cheatereket senki sem szereti, de megszabadulni úgysem lehet tőlük. A ban után fogja, és vesz egy új accot, majd rontja tovább a levegőt, amíg le nem bukik megint.De miért ne lehetne elérni, hogy továbbra is tudja használni a bannolt accountot? Akkor talán nem venne újat! Szóval mi lenne, ha továbbra is tudnának játszani a ban ellenére?

Azzal az egyetlen kikötéssel, hogy csak más bannolt játékosok ellen találnának meccset!

Ezzel ugyanis két lehetséges dolog történhet:

  • Az egyik, hogy rájön, hogy milyen rossz is csalók ellen játszani, ezért abbahagyja a cheatek használatát.
  • Ha csak a csalókat dobná össze  azaz azonos eséllyel indul mindenki, az már sokszor nem olyan poén számukra. Egy-két ilyen meccsel pedig talán észhez térnének és belátnák ők is, hogy nem valami jó érzés, amikor valaki más tönkreteszi a játékodat. Szóval ez kicsit ilyen egy lépést hátra, kettőt előre lenne!

Az egyik nagy kérdés, hogy bírnák-e a szerverek. Nyilván egyik játékos sem örülne, ha a csalók tömege miatt nem találna szervert és nőne a várakozási idő. De ezt egy egyszerű priorizálással meg lehet oldani.

Nyilván az lenne a cél, hogy mindenki megtérjen, de az úgyse fog menni! Mert az igazi vérpistik továbbra is megveszik az 1500 Ft-os orosz accountot és gátlástalanul folytatják. De ha már csak páran emiatt nem vennék újra vagy rájönnek mennyire gáz és nem nyúlnának többet csaláshoz emiatt, nem érné meg?

Egyébként a Fix the PUBG projektben is törődik a cég a csalók helyzetével, de ők sokkal drasztikusabb megoldásokban gondolkodnak. Egyrészt hardveres bannokat akarnak kiosztani, másrészt pedig be akarják perelni a cheat készítőket, csak úgy, mint az Epic is tette korábban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva