Fifa

Pogba, Lingard és Mbappé gólöröme is kiszivárgott a FIFA 19-ből


Egyedi mozdulatokat kaptak a sztárjátékosok.

Már megszoktuk, hogy a legnagyobb sztároknak a jellegzetes gólörömeit is rendre beleteszik az aktuális FIFA-játékba. Természetesen nem lesz ez másképp a FIFA 19 esetében sem, ahol újabb híres focisták fognak kapni új gólörömöket – a béta programnak hála most kiszivárgott ezek közül néhány.

Paul Pogba esetében a Manchester United tavalyi Európa-liga győzelme után látott “Billy Dance” gólörömöt kapjuk meg. Kicsit megcsúszott vele az EA Sports, de ahogy a mondás is tartja, jobb későn, mint soha.

Egy másik Manchester United játékos, a tegnap a haja miatt előszedett Jesse Lingard önmagában meg tudna tölteni egy komplett FIFA-játékot a gólörömeivel, így az ő esetében nem lehetett könnyű kiválasztani, hogy melyik legyen az X/A nyomta tartásával előhozható signature celebration. Végül az alábbi “Milly Rock” mozdulatsor győzedelmeskedett.

A Pogba mellett egy másik friss világbajnok, Mbappé is megkapta az egyedi gólörömöt. A karba tett kéz még az öccsétől jött, aki mindig így pózolt Kylian ellen, amikor gólt lőtt neki a FIFA-ban.

A fentiek mellett persze biztosan lesznek még egyéb új gólörömök is. Kíváncsian várjuk, hogy melyik játékosok kapnak még hasonló mozdulatokat a szeptemberben megjelenő játékban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva