PUBG

Az adatbányászok újra akcióban: Képek a havas PUBG pályáról, hamarosan érkezhet a C4 és az éjjeli mód!


Máris láthatjuk a havas pálya térképét!

Pár napja több mint új 80 skint lepleztek le az adatbányászok, azonban most sokkal fontosabb dolgok is napvilágra kerültek. Ezek közül egyértelműen a legérdekesebb az elméletileg 2018 telén érkező havas pálya lehet, de a többi dolog is elég izgalmas!

A havas pálya – Dihor Otok

A fájlokban Dihor Otok fantázianéven hivatkoznak rá, feltehetőleg ezen módosítani fognak még. Sikerült a teljes térképet megszerezniük a bányászoknak, úgy tűnik a nyáron belengetett 6x6km terület helyett ez is 8x8km méretű lesz, Erangelhez és Miramarhoz hasonlóan.

A szigetes felépítéstől nem sikerült elszakadnunk, de így is nagyon biztatóan néz ki a map. A havas pályán már pár helyszínnek nevet is adtak a fejlesztők: Cosmodrome, DinoPark, Villa, Town, Cement Factory és Castle. A kastélyhoz már tartoznak modellek is, ezeket az alábbi linken találod meg: KATT!

Éjszakai mód

A PUBG létezése óta rengeteg játékos várja ezt a módot. Úgy tűnik a várakozás lassan véget érhet, több jel is arra mutat, hogy hamarosan megérkezik a játékba! Az időjárás típusok közé bekerült egy “night” nevű fájl, illetve a 4. pálya már kapott egy éjszakai égboltot ábrázoló textúrát is.

C4 és új játékmód

A fájlok között megtalálták a C4 robbanószer modelljét is, amit talán a szintén most felfedezett Conquest játékmódban tudunk majd hasznosítani. Ebben a módban a csapatoknak egy-egy megadott pályarészt kell elfoglalniuk és megtartaniuk. Jól hangzik!

Ti melyik érkező újdonságot várjátok a legjobban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva