Fortnite

Vault Drop – Egy ilyen bővítésnek igazán örülnénk!


A közösség megint egy kiváló ötlettel rukkolt elő.

Folyamatosan fejlődik a Fortnite: Battle Royale világa, ez azt jelenti, hogy fegyverekből és tárgyakból is folyamatosan érkeznek újabbnál újabb darabok. Ehhez viszont sokszor helyet kell csinálni a már meglévő repertoárban, így létezik egy “hely”, amit az Epic Games Vaultnak, vagyis széfnek hív, ide vonják vissza a régi fegyvereket és tárgyakat, amelyek helyet adtak az újdonságoknak.

Mivel egyre csak nő a Vault tartalma a közösség is egyre több figyelmet fordít rá, s a legújabb The Getaway LTM széfpakolgatós játékmechanikáján felbuzdulva megszületett egy olyan közösségi ötlet, ami igazán nagyot tudna dobni a játékélményen.

Vault Drop – Epic Games

Az ötlet a “Vault Drop” nevet kapta, ami technikailag a Supply Drop mechanikára épülne, ám nem dobna akármilyen fegyvereket, kizárólag csak olyat, amelyet az Epic Games korábban száműzött a széfbe. Ilyen lenne többek között a régi SMG, a Crossbow, vagy éppen a Zapatron Sniper.

Ha esetleg nem tudnád melyik fegyver a Zapatron, a fenti videóban láthattok egy rövid szösszenetet a működéséről. A Heavy Sniper megjelenéséig a Zapatron volt a legerősebb fegyver a Fortnite: Battle Royale történetében, a régi viszonylatban már-már csalásnak számított, nem csoda, hogy végül a játékon kívül találta magát.

Viszont ezzel a Vault Drop rendszerrel újból elérhetővé válhatnának a korábban eltüntetett fegyverek, ráadásul kontrollált közegben. Vault Dropból ugyanis csak egyetlen egy lenne megtalálható egy körben, így vagy eltűnnének a süllyesztőben ezek a fegyverek, vagy egy szerencsés játékos szórakozhatna velük egy rövid ideig.

Ha kíváncsiak vagyok a kivett tárgyakra és arra, hogy mennyire született jó döntés szerintünk, akkor lentebb olvashattok róla:

Vault történelem: egy év alatt hét távozó – Osztályozzuk az Epic Games döntéseit!

Nem sűrűn pörög ki a nagyobb fórumokra ilyen kiváló ötlet, mi nagyon szívesen találkoznánk egy Vault Droppal, igazán jópofa bővítés lenne!

Forrás

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva