Counter Strike

99%, hogy lecsalták kolorékat, a magyar játékos totál kiakadt! WH, aim, VAC error, volt itt minden


Kicsit team_rákosi szaga van a sztorinak, természetesen a EURONICS megóvta a gyanús mérkőzést.

Közel egy éve rengette meg hazánk CS:GO scene-jét a team_rákosi azzal, hogy majdnem lecsalta magát a Minor zárt kvalira. Most a svéd Orgless alkotott valami hasonlót a Gfinity Spring Series 2018 Europe során. De magyar vonatkozás ismét akad, hiszen kolorék csapatát találták meg a feltételezett cheaterek.

Ahogy látjátok a számokat, Pishila nem volt sima. De nem csak ő, az egész svéd csapat nagyon furcsa volt. Noname arcok, nem nagyon lehetett hallani mostanáig sehol róluk. A legtöbb Orgless-es arcnak kb 10 meccse van HLTV-n, az is leginkább kvalikról származik. Ami viszont már egy fokkal keményebb, hogy korábban még Ex6TenZ is Tweetelt a meccs messze legjobb playeréről. Pishila ráadásul ESEA-n is banolva van:

A gránáthasználat kiváló volt a svédek részéről, folyamatosan a legjobb időpontban dobtak mindent. Kolor nem is nagyon bírt magával a mérkőzés után, teljesen érthető csalódottsága Twitteren kívánkozott ki belőle. Kolor kérésére a poszt szövegét nem is hozzuk nyilvánosságra, hiszen gyorsan törölte is a kissé kiakadt magyar AWP-s. De hibáztatni nem tudjuk érte. Később, mikor magát kolort kérdeztük a meccsről, csak annyit mondott:

“Inkább nem fűzök hozzá semmit.”

A biztonság kedvéért azért megóvták a meccset, bár mivel a CEVO rendszerén keresztül ment a játék, ebből nem biztos hogy bármi ki fog sülni. Ugyanitt történt a már említett Team Rákosi csalás is, és ugyebár ők sem buktak le azonnal.

Megmutatunk pár kiváló lövést, és elképesztő mozdulatot az Orgless-től, de tényleg csak a legtriviálisabbakat. A következő Majorra reméljük ugyanezt a formát viszik, és instant Legendába rakják magukat:

Elképesztő gamesens, mindent tud és nagyon pontos. Még vakon is!

Parádés füstlövést esneic jóvoltából, ehhez tényleg nem kell semmit hozzáfűzni.

Hatalmas spray control, még falon át is. Hogy whiskkey közben VAC errorral esett ki a szerverről, már csak hab a tortán.

Nagyon érezték a pozikat, ez a fejes kolorra nem volt sima.

Számtalan jelenetet emelhetnénk még be, tényleg nincsenek szavak a látottakra… Szerintetek csalt az ellenfél? 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva