Counter Strike

“A valódi rajongók a legjobbak, jó és rossz időszakokban egyaránt ott vannak.” – exkluzív DeadFox interjú


A Major negyeddöntőre készülő magyar játékos ismét szakított pár percet a hazai rajongókra, és készséggel válaszolt kérdéseinkre.

Parádés meccset vívtatok a fnatic ellen, ahol az összetartó csapatjáték legyőzte az egyéni skillt. Őszintén, hány százalék esélyt adtál volna magatokra a meccs előtt?

DeadFox: Amikor megnéztük láttuk hogy fnatic nincsen olyan jó formában, így tudtuk, hogy simán meglehet ha odafigyelünk. Ez nemigen jött össze Mirage CT oldalon, hibáztunk és ezt kihasználták, mégis csak egy fnaticról beszélünk. De a vége már jól alakult.

A rájátszásban jöhet ismét a Liquid, az eddig hibátlanul menetelő ötös. Egy jó vétóval és koncentrált játékkal meglehet a Bo3?

DeadFox: Ugye mindenki a compLexity ellen akart játszani de én örülök hogy a Liqudet kaptuk. Igaz erősebbek, de legalább esélyt kapunk hogy visszavágjunk, ha tudunk. A Bo1-en elég rosszul szerepeltünk es nem a mi játékunkat játszottuk. Viszont ha azt folytatjuk, amit a fnatic ellen is mutattunk, akkor még ez is meglehet.

Első magyar CS:GO játékosként Legenda lettél a Majoron, fixen a Top16-ból indultok Katowicében is. Mit jelent karrierben ez a siker?

DeadFox: Sokat jelent, egy álom valóra vált. Már csak az azt követő maradt, megnyerni a Majort.

Több ezer magyar néző izgul itthon a meccseid alatt, elér hozzád a rajongók buzdítása? Érzed a támogatásukat?

DeadFox: Igen, sokan írnak jókat, meg persze sokan rosszat, mert nekik a stat számít. De a valódi rajongók a legjobbak, jó és rossz időszakokban egyaránt ott vannak.

DeadFox-ék pénteken játsszák negyeddöntőjüket a Liquid ellen. Magyar közvetítés 17:00-tól érkezik a Gamer.hu Twitch csatornájára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva