Counter Strike

Ennek már ideje volt – DeadFox végre beolvasott a magyar hatereknek


A magyar játékos a közösségi médián keresztül üzent az őt feleslegesen bíráló honfitársaknak.

DeadFox a HellRaisers tagjaként nemrég magyar esport történelmet írt a FACEIT Majoron. Eddigi egyedüli magyar CS:GO játékosként Legenda lett a Majoron. Viszont a rajongóknak mindig több és több kell, sokan még egy ilyen eredmény után is csak beszólni tudnak.

DeadFox ezt a hozzáállást unta meg, és nyílt üzenetben vette fel a kesztyűt az őt feleslegesen bíráló emberekkel.

Az üzenet az emlékezetes Mean Tweet videóra való utalással kezdődik, melyről mi is írtunk az oldalon. A DeadFox-ra vonatkozó részeket külön le is fordítottuk, aki lemaradt volna róla, most gyorsan bepótolhatja ezen a linken. Ebben a videóban hangzik el Bence szájából: “Ha én nem lennék, HellRaisers se lenne”. Úgy tűnik a kijelentés miatt rengetegen támadni kezdték a magyar CS:GO Legendát, DeadFox pedig most billentyűzetet ragadott, hogy rendet tegyen a fejekben.

Aki követi a HR meccseit pontosan tudja, hogy a DeadFox által leírt üzenet tökéletesen fedi a valóságot. Elsőként megy be a site-okra, gyakran elegendő infó nélkül, és megpróbálja a maximumot kihozni a szerepéből. Van, hogy 2-3 fraggel megnyitja a rakót, de van hogy egyből meghal és csak infózni tud a többieknek, akik ezzel lehozzák a kört. A csapatokban állandó probléma, hogy az ennyire gyorsan haló entry szerepét senki nem akarja felvállalni, mindenki a befejező, a sokat fragelő sztár akar lenni. DeadFox viszont bevállalta ezt a pozit ISSAA és w0xic érkezésekor, megnyitva ezzel a teret a többieknek, hogy ők DeadFox nyomában érkezve lazán vadulhassanak.

A rengeteg hozzászólás közül nem csak a sok like, de az igazságtartalma miatt is kiemelkedik az egykori csapattárs, KODIAK válasza:

Ezt a cikket az itt említett probléma orvoslására írtuk, hogy DeadFox álláspontja minél több emberhez eljusson. Támogatókhoz és haterekhez, játékhoz profin értőkhöz és amatőrökhöz egyaránt. Hiszen egy ilyen sikernek összekovácsolnia kellene az embereket, nem megosztani. Büszkeséget kellene, hogy ébresszen bennünk, nem irigységet.

Reméljük DeadFox érvelése utána mindenki kicsit más szemmel néz majd játékára, statisztikáira és csapaton belüli szerepére. Hiszen hasznossága vitathatatlan, még akkor is ha a K/D a meccs végén mínuszban van. Ha a csapat nyer, akkor igenis jól dolgozott!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva