Hearthstone

Micsoda frissítés! Most már a Paladin is OP a Tavern Brawlban


A Blizzard eszközölt egy hotfixet a friss kocsmai bunyóhoz, de nem biztos, hogy jó ötlet volt...

Szerda este megérkezett a régóta várt Days of the Frozen Throne esemény a Hearthstone-ba, melynek köszönhetően 600 golddal és egy ajándék lappal lehetünk gazdagabbak. Emellett pedig kaptunk egy kapcsolódó Tavern Brawlt is, melyben mindenki a választott class Death Knight hősével indítja a játékot – ez a Duel of the Death Knights.

Aki már szerda este lenyomta a kocsmai bunyót, annak bizonyára feltűnhetett, hogy szinte mindenki Frost Lich Jainával vagy Bloodreaver Gul’dannal játszik, ami nem véletlen, hiszen mindkettejüknek baromi erős a hősképességük. Más class-oknak ellenben kis túlzással semmi értelmük nincs: Scourgelord Garrosh a fegyvere nélkül semmit nem ér, de hasonló mondható el Uther of the Ebon Blade-ről is.

Ezek a durva különbségek hamar feltűntek a Blizzardnak is, ezért az éjszaka folyamán eszközöltek egy hotfixet, azóta pedig már kicsit mások a szabályok a Tavern Brawlban.

A különbség az, hogy most már a fegyvereket is megkapják a Death Knight hősök a meccs elején.

Vagyis Scourgelord Garrosh-nál ott figyel a Shadowmourne, Uther of the Ebon Blade-nél pedig a Grave Vengeance.

Mondani sem kell, a Paladin class ereje ezzel a sokszorosára nőtt a heti kocsmai bunyóban, hiszen az első körökben simán tisztán tudja tartani a boardot Uther a fegyverrel, a Lifesteal miatt pedig még a HP miatt sem kell aggódnia. Eközben pedig kényelmesen le lehet gyártani mind a négy lovast a Hero Powerrel, így ha nálunk van a Coin, akkor simán nyerhetünk akár már a negyedik körben is, bármiféle megerőltetés nélkül – egyedül az ellenfél hősképessége szólhat közbe.

Az már első pillantásra is látszódott, hogy nem igazán sikerült balanszosra ez a Tavern Brawl, hiszen a Hero lapok erejében jókora különbség van – nem véletlen, hogy a manaköltségük sem azonos. A hotfix óta ráadásul a Paladin is borzasztóan erős lett – kíváncsiak lennénk, hogy mennyit tesztelték előzetesen a Team 5-nál a heti kocsmai bunyót…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva