Fortnite

Ninja és Myth, Ruben és Eragonist csapattársai lehetnek a Fall Skirmish-en!


Ezúttal is lesznek magyarok a hivatalos Fortnite kupasorozaton, ráadásul sztár csapattársakat is kaptak.

Épphogy csak vége lett a Summer Skirmish-láznak, a nagy sikerre való tekintettel az Epic Games ősszel megrendezi a Fall Skirmish versenysorozatot. Ám ezúttal a rendezők még tovább fűszerezték a formulát.

Ezúttal csapatok, vagy más néven “klubok” fognak összecsapni egymással. A Fall Skirmish részvevői 5 ilyen klubba lesznek szétosztva, melyek a következő nevekre hallgatnak:

  • Fort Knights
  • Dusty Dogs
  • Rift Raiders
  • Lucky Llamas
  • Bush Bandits

Meglehetősen rendhagyó lesz a versenysorozat, mert lesznek úgynevezett Trial (Próba) időszakok és Competitive (Kompetitív) időszakok. Nagy valószínűséggel előbbiben fogják majd tudni megalapozni a játékosok a részvételüket a kompetitív fordulókra. Éppen ebből kifolyólag a Trial Eventeken bárki indulhat, míg a Competitive Eventeken csak az Epic Games által kiválasztott játékosok. Ha ez tényleg teljesítmény alapú, akkor bizony a csapattagok egymással is versenyeznek, mert lehetséges, hogy csak a klubbok legjobbjai indulhatnak el a kompetitív fordulókon.

Epic Games

A klubok és a játékosok is gyűjtenek pontokat, értelemszerűen a rendezvénysorozat végére kialakul majd egy klubsorrend, ez alapján fogja a következő díjakat kiosztani az Epic Games:

  • 1. helyezett klub: 1,5 millió dollár – Játékosonként 15 ezer dollár
  • 2. helyezett klub: 1 millió dollár – Játékosonként 10 ezer dollár
  • 3. helyezett klub: 750 ezer dollár – Játékosonként 7500 dollár
  • 4. helyezett klub: 500 ezer dollár – Játékosonként 5000 dollár
  • 5. helyezett klub: 250 ezer dollár – Játékosonként 2500 dollár

A szervezőktől kapott információk alapján Ruben és Eragonist a Lucky Llamas csapatát fogja erősíteni, ami egy félelmetesen erős All Star klubnak tűnik első ránézésre. Többek között ebbe a csapatba került a TSM kapitánya, Myth, a világ legnézettebb és legsikeresebb Fortnite streamere, Ninja, a Summer Skirmish nagy felfedezettje, Not Vivid, valamint a kommentátorszékből jól ismert CourageJD is. A csoportok elosztása persze péntekig még változhat, de valljuk be hatalmas lenne, ha a magyar srácok ilyen nevek csapattársai lennének.

A Fall Skirmish holnap (szeptember 21.) este 18 órától veszi kezdetét, a versenyt, ahogy az nyáron is tendencia volt, maguk a játékosok is közvetíteni fogják, így akár az ő szemszögükből is izgulhatunk a magyar srácok teljesítményéért. Vagy akit a teljes összkép érdekel, azok követhetik az aktuális fordulókat a hivatalos Fortnite Twitch csatornán is.

UPDATE: Ninja mégis máshova került

Elérhetőségek:

Sok sikert kívánunk a srácoknak!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva