Counter Strike

HLTV confirmed: a Na’Vi vs. BIG meccs volt minden idők legnagyobb Major Playoff alázása


A rájátszás Bo3-as szakaszában rekordot állított be az első negyeddöntő, a legsimább meccsek kategóriájában.

A hazai közönség tapsviharral fogadta a hazai pályán géphez ülő smooyát és csapatát a BIG-et, mikor az arénába léptek. Minden bizonnyal ők is érezték, hogy a világ legjobb játékosával felálló Na’Vi ellen minden egyes szurkolóra szükség lesz a sikerhez. Utólag kimondhatjuk, ha kétszer annyi szurkoló van az arénában, akkor is a Na’Vi nyert volna.

Annyira sima meccs volt a Major első negyeddöntője, mintha csak BOT-ok ellen nyomták volna s1mple-ék.

Ne sértődjenek meg a BIG fanok, de ez az igazság. Ezt a HLTV statisztikái is alátámasztják, ez a meccs lett ugyanis a legsimább Major Playoff győzelem rekordtartója! Volt már ugyanis egy hasonló eset, 2016-ban, a kölni Majoron. Akkor a fnatic nyert 2:0-ra az egy év múlva Major győzelemig jutó Gambit ellen. 16:5 és 16:3 lett a két map végeredménye, vagyis Bo3 alatt 8 hozott kör.

Ugye mindannyian emlékszünk arra a meccsre, flusha azt nyilatkozta utána: ” Nem is kellett köröket hívni, csak mentünk”. Most ugyanez a 8 körös átok visszatért, ezúttal a BIG-re csapott le.

Ezt a rekordot állította most be a Na’Vi vs. BIG meccs, ahol Dust2 16:2-es, Nuke pedig 16:6-os végeredményt hozott. Smooya mintha elfelejtett volna játszani, a Na’Vi-nál azonban négyen is +15-ös K/D fölé lőtték magukat.

Reméljük a mai nap izgalmasabb találkozókat hoz, hiszen jön a HellRaisers vs. Liquid és az Astralis vs. FaZe rangadó maraton!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva