Hearthstone

Ez gyors volt: már a #1 Legend is összejött a legújabb Priest decknek! Íme a reakciók


Asmodai tovább finomította az OTK paklit.

Amilyen változatos és mozgalmas volt a meta a legutóbbi, májusi nerfek után, annyira beállt a játékkörnyezet mostanra, pedig alig több mint egy hónap telt még csak el a The Boomsday Project megjelenése óta. Ilyenkor különösen jó látni egy-egy újfajta pakli felemelkedését, az ígéretes jelek pedig már néhány nappal ezelőtt is mutatkoztak, nagyon úgy tűnt ugyanis, hogy Savjz és Asmodai “találtak valamit”…

Savjz azóta már továbblépett és más paklikkal is próbálkozik, Asmodai azonban teljesen megszállottjává vált a decknek, ami nem véletlen, nemrégiben ugyanis úgy fogalmazott, hogy “soha nem szórakozott még ilyen jól High Legendben”, mint ezzel a paklival. A funfaktor mellett pedig úgy tűnik, hogy az eredmények sem maradtak el – olyannyira, hogy a norvég streamer ma hajnalban sikeresen elérte a #1 Legendet a paklival. Íme az aktuális lista.

Asmodai OTK Priest paklija
AAECAa0GCgm0A+0F0wrXCr7IAubMAsLOAqCAA42CAwqXAqEE0cEC2MEC5cwCtM4C8M8C6NAC4+kCn+sCAA==

A legutóbbi verzióhoz képest három helyen eszközölt változtatásokat Asmodai:

  • Kikerült: 2 Power Word: Shield, 1 Binding Heal
  • Bekerült: 2 Holy Smite, 1 Obsidian Statue

A deck két kulcslapja természetesen továbbra is a Zerek’s Cloning Gallery és a Diamond Spellstone, melyekkel gyönyörűen ki lehet csalni a Prophet Velen + Malygos + Radiant Elemental kombót. Az OTK-jelleget pedig tovább erősíti a Holy Smite, hiszen a két említett Legendary mellett már 14-et lőhetünk ezekkel is, ami még rugalmasabbá teszi a decket a szükséges kombóelemeket tekintve.

A kiemelkedő eredményre a játékosok részéről sem maradtak el az elismerő reakciók.

“Rank 1 egy igazán szórakoztató deckkel?! Miféle játék ez???”

“Fogtad a legrosszabb class-t a mostani metában és #1-et mentél vele. Ez több mint lenyűgöző!”

“WTF, egy isten vagy! Őszintén szólva ez durvább mint Top 4-et menni egy Playoffon” – írta félig ironikusan bloodyface, aki éppen most hétvégén kvalifikált a Fall Championshipre a Top 4-es helyezéssel.

Kíváncsian várjuk, hogy Asmodai zsenialitása rejtőzik-e csak az egész mögött, vagy hosszú távon tényleg a meta egyik meghatározó paklijává válik-e ez az OTK / Big / Resurrect Priest – bárhogy is nevezzük.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva